Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 29/05/2018

BoomBottle: deze Bluetooth speaker opent je biertje

De laatste tijd lijken de draadloze speakers zo’n beetje uit de grond te springen. Ergens ook wel logisch, want met het lekkere weer waar we in zitten is het hebben van een kleine draadloze speaker perfect. Lekker aan het strand zitten en via je een draadloze speaker genieten van je favoriete muziek. De nieuwste draadloze speaker is de zogenaamde BoomBottle, die qua vorm ons doet denken aan een bidon.

De BoomBottle draadloze speaker

En daar zit ook wel een gedachte achter. Met die vorm kun je hem makkelijk meenemen als je tas een plek heeft voor flesjes of bidons, net als een bidonhouder op de fiets. Bij dat laatste hoef je je geen zorgen te maken, want de BoomBottle moet tegen een stootje kunnen. Hij kan ook tegen stof en zand en wanneer je hem mee neemt in de branding, is het goed om te weten dat hij tegen water kan tot een diepte van een meter.

Boombottle draadloze speaker

En dat is niet het enige geintje van de speaker. Aan de boven- en onderkant zit een magneet, waardoor je hem vast kunt maken aan metalen voorwerpen. Denk daarbij aan een koelbox met een metalen bovenkant of de voorklep van een auto. Daarnaast beschikt de BoomBox over de mogelijkheid om je flesjes bier en cola mee te openen, dankzij de flesopener die aan de zijkant zit.

Boombottle draadloze speaker

Bovenop deze geinige mogelijkheden kun je er zo’n 12 uur muziek mee luisteren, waarbij je je telefoon via bluetooth verbind. Via de twee subwoofers en de twee speakers moet het geluid dat er uitkomt ook nog eens goed zijn. Als je tot slot met de hele groep nog een vriend wil bellen die niet mee kon naar het strand, dan is het goed om te weten dat er nog een ingebouwde microfoon om mee te bellen in zit. Als je hem wilt scoren, dan kun je terecht op de pagina van de maker. Liever een andere draadloze speaker? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
BoomBottle: deze Bluetooth speaker opent je biertje
Sluiten