Jelle van Es
Jelle van Es Tech 8 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Maak je keuken een tikkie smarter met de Brava Oven

Een gewone keuken, dat is maar gewoontjes. Gelukkig kun je tegenwoordig alles smart maken en via apps alles perfect in de gaten te houden. De Brava Oven is wat dat betreft een perfecte toevoeging aan je keuken. Het is een oven die er voor zorgt dat koken nog makkelijker wordt en minder tijd kost.

De Brava Oven

Waar je een gewone oven vandaag de dag ouderwets moet voorverwarmen, wat soms wel een kwartiertje kan duren, daar is de Brava Oven eigenlijk gelijk te gebruiken. De oven maakt gebruik van zes geavanceerde lampen die er voor zorgt dat hij gelijk op de juiste temperatuur is en je je gerechten makkelijk en snel kunt bereiden. Ook bespaar je op deze manier energie omdat je de oven dus niet eerst een tijdje aan hoeft te hebben.

Brava Oven

De oven heeft aan de binnenkant een camera, waarmee je via een app goed in de gaten kunt houden of je vlees niet keihard aan het verbranden is. Daarnaast kent de oven een aantal standaard settings, waarmee je vlees en andere gerechten op de perfecte temperatuur en lengte kunt bereiden. Op die manier hoef je dus ook niet drie keer naar de oven te lopen en te kijken of alles goed gaat.

De Brava Oven wordt in eerste instantie enkel uitgegeven in de Verenigde Staten. Daar wordt hij uitgebracht in combinatie met de zogenaamde Brava store. Daar kun je allemaal gerechten bestellen, die dan bezorgd worden en die kant en klaar bereid kunnen worden door de Brava Oven. De maker stelt dat je op die manier zonder al te veel moeite een perfecte maaltijd kan serveren. Uiteraard kun je daarbij de juiste instellingen pakken via de app, zodat er echt niks mis kan gaan. Wanneer de Brava Oven naar Europa komt en of je dan ook een Brava store krijgt, dat is nog even afwachten. Meer over je smarthome-mogelijkheden vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak je keuken een tikkie smarter met de Brava Oven
Sluiten