Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 jun 2017

De Call of Duty WWII Multiplayertrailer maakt enorm veel indruk

In de game Call of Duty WWII verlaat je de moderne tijd waarin de laatste Call of Duty-games zich in hebben afgespeeld. De game gaat terug naar de basis van de serie en dat betekent vechten in de Tweede Wereldoorlog.

Call of Duty WWII Multiplayer is een feest

De eerste onthulling van de game viel al goed bij de fans. Men was over het algemeen wel klaar met de futuristische setting. Wallrunnen, double jumpen en powersliden, we hadden het allemaal wel gezien. En nu hebben we de eerste trailer van Call of Duty WWII, waarbij de multiplayer centraal staat.

Knokken in de Tweede Wereldoorlog

Het is nog altijd een Call of Duty-game, waarbij spektakel en snelheid centraal staan. En we zien ook een grote hoeveelheid aan interessante wapens. Ja, er zit ook een sniper in. Daarnaast denken we killstreak rewards te zien in de vorm van gevechtsvliegtuigen die als airstrikes over het slagveld razen.

Call of Duty komt op 3 november uit en verschijnt dan op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Mocht je niet kunnen wachten, dan is er vanaf 25 augustus een beta, die als eerste op de PlayStation 4 draait. Als je de game pre-ordert, krijg je daar automatisch toegang toe.

Reageer op artikel:
De Call of Duty WWII Multiplayertrailer maakt enorm veel indruk
Sluiten