Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Cars 19 jun 2018

Curtis Motorcycles Zeus Concept is de motor van de toekomst

Als je kijkt naar het huidige aanbod aan motoren, dan zitten daar heel wat toffe modellen tussen. Toch is het soms leuk om te fantaseren naar wat de toekomst ons gaat brengen. De kans dat we ooit motoren krijgen zoals we die hebben gezien in de anime-klassieker Akira lijkt ons klein. Maar deze Curtis Motorcycles Zeus Concept is er wel één om je vingers bij af te likken.

Fijn toekomstbeeld met de Curtis Motorcycles Zeus Concept

Zoals de naam al doet vermoeden is de Curtis Motorcycles Zeus Concept een concept-motor. Dat betekent dat hij gebouwd is als een soort inspiratiemodel. Iets dat we waarschijnlijk nooit op straat zullen zien rijden, maar wat als inspiratie kan doen voor toekomstige motormodellen.

Curtis Motorcycles Zeus Concept

De Curtis Motorcycles Zeus Concept is ook toekomst-proof, aangezien het hier om een elektrische motor gaat. Wel zo fijn voor het milieu. Hoe het echter met opladen zit, dat is natuurlijk de vraag. Geen idee dus of je er vijf kilometer mee kunt scheuren en dan 24 uur aan de oplader moet hangen. Naast het inhoudelijke toekomstbeeld is hij ook aan de buitenkant opvallend.

Met zijn chromen uiterlijk dat gemixt is met verschillende zwart-tinten is het een motor die behoorlijk stoer en tegelijkertijd clinisch oogt. Hij zou zomaar gebruikt kunnen worden als een decor in een tandartspraktijk. Opvallend aan de Curtis Motorcycles Zeus Concept is verder dat hij gen uitlaat kent, maar dat heeft weer te maken met het elektrische karakter van de motor.

Curtis Motorcycles Zeus Concept

Wil je op de hoogte gehouden worden rondom dit interessante experiment? Dan kun je op de pagina van de maker je gegevens achterlaten om zo als eerste nieuws te krijgen. Toch liever een auto met een elektrische motor? Dan hebben we hier een zeer uitgebreid overzicht met wat er allemaal op dat gebied vandaag de dag zich afspeelt.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Reageer op artikel:
Curtis Motorcycles Zeus Concept is de motor van de toekomst
Sluiten