De draagbare doch stijlvolle Music System Three+ zorgt voor 20 uur aan muziek

Als je met vrienden buiten de deur ergens gaat chillen zijn twee dingen essentieel. Lekkere drank en goede muziek. Bij de supermarkt haal je drank en snacks, maar waar komt de muziek vandaan? Iedereen heeft tegenwoordig muziek op zijn of haar mobiel staan dus dat is stap 1. Dit moet alleen nog worden versterkt. Niet voor niets brengen steeds meer audiofabrikanten een draagbaar muzieksysteem uit. Zo ook Tivoli Audio. Check dan ook de nieuwe Music System Three+. Maar maakt deze nou zo speciaal?

 
Om te beginnen is dit één van de weinige speakers die probleemloos twintig uur achter elkaar muziek afspeelt. Iedereen is dus allang naar huis als de MST+ is uitgespeeld. Je kunt ‘m via Bluetooth aansluiten op je smartphone, tablet of een ander apparaat. Heb je zelf geen leuke muziek op het toestel staan dan kun je ook muziek afspelen via Spotify of Deezer. Er zit zelfs een FM en DAB+ radio in, dus je hebt altijd muziek bij je.

 
De MST+ bestuur je met een afstandsbediening of met een app die zowel voor iOS als Android beschikbaar is. Via de app krijg je extra informatie en een afbeelding van het nummer dat speelt. Dit gebeurt bij je eigen muziek, maar je kunt ook de informatie die een radiostation stuurt zien. Via het display op de MST+ kun je dit informatie ook zien.

 
De muziek die je afspeelt, via de radio of via Bluetooth, wordt dankzij de MST+ altijd in stereo afgespeeld. Ook al is de kwaliteit van het nummer daar niet goed genoeg voor. Als het nog niet lekker klinkt kun je zelf de bass, treble en balans instellen om het perfecte geluid te vinden.

 
Al deze mogelijkheden komen in een prachtig pakket. De MST+ ziet er strak doch klassiek uit. Je vrienden zullen niet alleen aandacht hebben voor de muziek, maar ook voor dit vette systeem. Interesse? Je kunt de Tivoli Audio MST+ hier voor 299 euro bestellen.

Reageer op artikel:
De draagbare doch stijlvolle Music System Three+ zorgt voor 20 uur aan muziek
Sluiten