Daniel Koster
Daniel Koster 6 mei 2015

De driespaakse J-Bike is een genot voor het oog en fietst ook nog eens heerlijk

Wij houden bij WANT van vette fietsen en al helemaal als ze van onze eigen bodem komen. Dit is het geval bij de J Bike; een stoere, sterke en snelle bike die in februari door het Nederlandse JEE-O werd geïntroduceerd. Dit met groot succes, aangezien-ie door meer dan vijftig verkooppunten in Nederland wordt verkocht en er nu ook internationale vraag naar de J Bike is. Wij snappen wel waarom!

De J Bike

De kracht van de J Bike zit in zijn uitgebalanceerde ontwerp. Hierdoor is de fiets een hit onder de fietsliefhebbers, maar ook bij liefhebbers van modern design of diegene die tijdens het fietsen in de urban jungle een hippe indruk wil achterlaten. Waar het een tijd lang de mode was om op de wielrenfiets door de stad te cruisen, zijn dit nu de fietsen die de boventoon voeren. Dit aangezien de J Bike het type fiets is die wel tegen een stootje kan, maar waar ook flink hard op kan worden gereden. Ideaal dus voor de wendbare ritten in de stad én voor het comfortabel overbruggen van wat langere afstanden. Of beide!

Het design

Het design zorgt ervoor dat de J Bike er visueel tussen uit springt en een fijne fietservaring verzekert. Het meest opvallend aan de fiets is het drie-spaakse voorwiel. Deze zorgt voor snelheid en door de 25 millimeter brede banden voor een optimale wegligging. Het drie-spaakse voorwiel ziet er daarnaast technologisch ontwikkelt uit. Het gave retro zadel en het smalle riser stuur sluiten hier feilloos op aan, waar de vorm van het stuur tussen het ‘normale’ stadse stuur en het gebogen wielrenstuur inzit. Om het helemaal af te maken is de fiets is een strakke, vette matzwarte kleur afgewerkt, waardoor de fiets als geheel klopt.

Bij jou in de buurt

Zoals eerder aangegeven wordt de J Bike in ongeveer vijftig verkooppunten verkocht. Dit voor een zeer redelijke prijs. De fiets kost namelijk 549 euro. Hiervoor krijg je in wezen een stadsfiets en een wielrenfiets in één, ideaal!

Reageer op artikel:
De driespaakse J-Bike is een genot voor het oog en fietst ook nog eens heerlijk
Sluiten