Daniel Koster
Daniel Koster 12 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

De droom van de wijnliefhebber: het roterende Aura Glass laat je wijn ademen

We drinken wijn niet enkel om de heerlijke smaak van het goddelijke goedje, maar ook om de drinkervaring. Zo is het ontkurken van de fles, het laten luchten van de wijn in je glas en het opsnuiven van de heerlijke aroma van de wijn een intrigerend ritueel. Maar ook een ingewikkeld en soms iets te langdurig proces. Een proces dat het Aura Glass op een slimme manier verkort.

Het roterende Aura Glass voor de wijnliefhebber

Het Aura Glass is gericht op de wijndrinker die houdt van de drinkervaring. Die graag een goed glas wijn drinkt en deze op de correcte manier drinkt. Maar die ook ziet dat het laten luchten van de wijn wat onwennig is. Zo moet je de wijn of in een karaf laten luchten, of doe je dit door middel van een apparaat of door het in je glas rond te laten tollen. Dit kost tijd, en daarnaast kunnen we je aan de levende lijve garanderen dat het rond laten tollen in je glas niet altijd goed gaat. Een wit hemd in de combinatie met een rode wijn is zo desastreus te noemen. Door het Aura Glass, welke glas van hoog kwaliteit en een roestvrijstalen bal kent, lucht je glas op de simpelste manier de wijn. En zo kun je heerlijk en zonder zorgen van je wijntje genieten.

Zonder (teveel) moeite van je glas wijn genieten

Met het Aura Glass kun je dus heerlijk je wijn laten luchten zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen. En zodoende zorgeloos van je wijntje genieten. Bijna zorgeloos dan, want het enige waar wij dan nog een beetje bang voor zouden zijn, is dat je glas met wijn en al ervandoor rolt. Je moet dus wel opletten dat je je wijntje niet naast de tafelrand zet, want dan rolt-ie wellicht de tafel af. Je kunt ‘m hier voor 34 euro bestellen (exclusief een kleine zestien euro aan verzendkosten).

Van je wijntje genieten alsof-ie van de wijngaard komt?

Dan is de Üllo-wijnfilter hét product voor jou!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De droom van de wijnliefhebber: het roterende Aura Glass laat je wijn ademen
Sluiten