Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 15 mei 2019

De eerste The Division 2 raid voor acht spelers komt deze week

The Division 2 is inmiddels al weer een aantal weken uit. Na de release van de game zijn er al vele verschillende updates uitgekomen en is er gebleken dat er genoeg is te doen. Dat was één van de grote minpunten van het eerste deel: op een gegeven moment was het niet meer dan het herhalen van zetten om op die manier betere wapens te krijgen. En deze week krijgen we een interessante nieuwe update. Op donderdag kunnen we aan de slag met Operation Dark Hours, wat de eerste raid is voor acht spelers in The Division 2.

Operation Dark Hours in The Division 2

Dat is voor het eerst dat je met een grote groep aan de slag kunt gaan. Tot nu toe was The Division 2 een game die je met maximaal vier spelers tegelijkertijd in een groep speelde. Daarbij is het soms al pittig om goed samen te werken, laat staan met acht spelers. En dan ook nog eens tegenover vijanden die tot de tand toe zijn gewapend.

In de raid reis je af naar het Washington National Airport, waar de Black Tusks de macht hebben te pakken. Zij gebruiken het vliegtuig om nieuwe soldaten in te laten vliegen en hun leger te voorzien van uitrusting en eten. Het is aan jou om ze daar weg te halen. Daarbij krijg je niet alleen te maken met sterke vijanden. Ze maken ook nog eens gebruik van tools en wapens die een stuk sterker zijn. Lukt het je het einde van de raid te halen? Dan kun je rekenen op toffe nieuwe wapens en gear.

Bovendien is er nog een extra uitdaging voor het team dat wereldwijd als eerste de raid voltooit. Er wordt een teamfoto gemaakt van die spelers en die foto komt dan vast op het Witte Huis in de game te hangen. Op 16 mei om 18 uur ‘s avonds kun je dan losgaan.

Wil je meer lezen over The Division 2? Bekijk dan hier ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De eerste The Division 2 raid voor acht spelers komt deze week
Sluiten