Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 apr 2019

De eerste The Fate of Atlantis-episode van Assassin’s Creed Odyssey komt volgende week

Dit jaar krijgen we geen grote nieuwe Assassin’s Creed-game. In plaats daarvan komt Ubisoft met een reeks aan uitbreidingen voor het uitstekende Assassin’s Creed Odyssey. The Fate of Atlantis is daarbij de tweede grote uitbreiding, die in verschillende afleveringen wordt onthuld. De eerste episode is nu voorzien van een datum en komt volgende week uit.

Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis komt volgende week

Vanaf 23 april kun je er mee aan de slag. De eerste aflevering heet Fields of Elysium en is de eerste van drie afleveringen. In de uitbreiding draait het de mysteriën van het hiernamaals en de goden. In de uitbreiding reis je af naar het paradijs van Elysium, wat volgens de ontwikkelaar een prachtige omgeving is, maar waar je ook achter verschillende geheimen komt. Je neemt het uiteindelijk op tegen de macht van Isu. in de uitbreiding krijg je te maken met facties en personages die je al eerder bent tegengekomen, maar is er ook ruimte voor nieuwe elementen.

Je hebt de mogelijkheid om in de uitbreiding een berg aan nieuwe wapens te scoren, die vaak erg sterk zijn en je hebt ook de optie om nieuwe vaardigheden te leren, welke zijn gestopt in de nieuwe skill trees van de game. Na deze eerste uitbreiding kun je in de Fate of Atlantis ook nog rekening houden met de tweede en derde episode, genaamd Torment of Hades en Judgment of Atlantis. Een vaste datum hebben deze uitbreidingen nog niet, maar ze staan gepland voor het midden van dit jaar.

Assassin's Creed Odyssey

Naast de bovenstaande trailer hebben we ook nog een berg aan screenshots. Deze kun je hieronder bekijken. Wil je weten of de game een beetje de moeite waard is? Lees dan zeker hier onze uitgebreide review. De game is overigens nu ook met een mooie korting te scoren.

Reageer op artikel:
De eerste The Fate of Atlantis-episode van Assassin’s Creed Odyssey komt volgende week
Sluiten