Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 14 okt 2020

De eerste trailer van de Monster Hunter-film is live! Check ‘m hier

Sony heeft vandaag de eerste trailer online gezet van de Monster Hunter-film. Jawel, het is een verfilming van de game.

Films en games gaan niet altijd hand in hand. De verfilming of vergaming van een verhaal gaat niet altijd goed. Zo waren de films die eerder gemaakt zijn over bijvoorbeeld Resident Evil niet om naar huis te schrijven. Ook de films over Tomb Raider en Assassin’s Creed waren niet al te best, maar nog net wel vermakelijk. Sony gaat het nu opnieuw proberen: dit keer met Monster Hunter.

Van Monster Hunter World naar een film

Als je de laatste Monster Hunter hebt gespeeld, weet je dat het een zeer goede en vermakelijke game is. Het verhaal stelt echter niet heel veel voor. Dat kan het maken van een film behoorlijk lastig te maken. Als we van de trailer uit moeten gaan belooft het een groot spektakel te worden. Grafisch ziet het er dan ook bijzonder uit. Nu maar hopen dat het geld niet alleen daar naartoe is gegaan en dat we ook een goed verhaal gaan zien.

Zelf beschrijft Sony Monster Hunter als volgt: “Achter onze wereld is er een ander: eentje vol met gevaarlijke en krachtige monsters. Als een onverwachte zandstorm het team van Captain Artemis en haar unit brengt naar een nieuwe wereld, zijn de soldaten geschokt van wat ze er aantreffen: een gevaarlijke omgeving vol met monsters die bestand zijn tegen de kogels.”

Tijdens het gevecht komen ze een mysterieuze jager tegen. “Zijn unieke vaardigheden zorgen ervoor dat hij altijd de monsters een stap voor is. Als de jager langzaam een band opbouwt met Artemis, komt ze erachter dat hij deel uitmaakt van een team dat geleid wordt door de admiraal.

In de trailer van Monster Hunter zien we Milla Jovovich als Captain Artemis. Zij leidt een groep soldaten die aan het vechten is tegen verschillende monsters. Daarnaast zien we ook Tony Jaa als The Hunter en T.I. als Link. De film zal mits mogelijk vanaf december te zien zijn in de bioscoop

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De eerste trailer van de Monster Hunter-film is live! Check ‘m hier
Sluiten