Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 11 okt 2018

Laat je ogen bijkomen met de Eye Massager V2.0

De kans is groot dat je per dag een groot aantal uur achter een scherm doorbrengt. Of het nou een laptop, tablet of smartphone is, we turen heel veel naar schermen. En daardoor worden je ogen vermoeid. Zeker ‘s avonds merk je dat en hebben je ogen duidelijk behoefte aan rust. Met dat in het achterhoofd besloten te mensen achter Vortix met een device te komen die er voor zorgt dat je ogen weer een beetje bijkomen in de vorm van de Eye Massager V2.0.

Maak kennis met de Eye Massager V2.0

Kort door de bocht is de Eye Massager V2.0 een apparaat dat je net als een ooglapje op je ogen plaatst. Maar omdat het ding ruim 400 euro kost, is het te hopen dat hij meer doet dan alleen je af te sluiten van het daglicht. Volgens de bedenkers kun je kiezen uit vier verschillende massage standen die er voor zorgen dat je vermoeide ogen weer helemaal tot rust komen. Daarbij maakt het niet uit waar je bent. De Eye Massager V2.0 maakt gebruik van een ingebouwde, oplaadbare, batterij. De makers stellen dat je hem hierdoor overal kunt gebruiken. Alleen niet in de auto wanneer je gaat rijden, want dan zie je simpelweg niks.

Via een combinatie tussen een luchtdruk systeem en een verwarmingsysteem moet de Eye Massager V2.0 er voor zorgen dat je weer helemaal tot rust komt. Als extra optie kun je tijdens zo’n massage luisteren naar natuurgeluiden om helemaal tot rust te komen. Of je daardoor ook weer vol energie achter je scherm kunt gaan zitten en los kunt gaan, dat is niet helemaal duidelijk. Het is zoals gezegd nogal een duur ding en er zijn weinig mensen die hem getest hebben.

Eye Massager V2.0

Meer weten over verschillende massage devices? Bekijk dan hier een handig overzicht met wat er op de markt is.

Reageer op artikel:
Laat je ogen bijkomen met de Eye Massager V2.0
Sluiten