Jelle van Es
Jelle van Es Tech 25 apr 2019

De Fitbit Charge 2 – Activity tracker is nu voor de helft van de prijs

Voor een beetje gezond leven heb je een aantal elementen nodig. Ten eerste is het handig dat je een beetje op let met wat je eet. Wie elke dag naar de snackbar gaat, zal waarschijnlijk niet heel gezond leven. Daarnaast is beweging een must. Naar de sportschool gaan helpt daar, maar ook wanneer je gewoon goed in beweging bent kun je afvallen of op het juiste gewicht blijven. Ikzelf heb een Apple Watch, die me dagelijks motiveert om te gaan bewegen, maar vaak kun je met een activity tracker al een goed idee krijgen hoeveel je op een dag beleeft. Bij Bol.com hebben ze nu de Fitbit Charge 2 als zogenaamde dagdeal in de aanbieding, waardoor je er bijna vijftig procent korting op krijgt.

De Fitbit Charge 2 in de aanbieding

Normaal gesproken betaal je 124 euro voor het device, maar in de aanbieding is hij nu voor 69 euro te koop. Dat is een korting van 44 procent en zeker dus de moeite waard om er serieus over na te denken.

Fitbit Charge 2

De Fitbit Charge 2 heeft een batterij die vijf dagen meegaat en dus niet elke dag hoeft op te laden. Hij meet al je activiteiten en in combinatie met de Fitbit app krijg je dan een goed idee hoeveel calorie├źn je op een dag verbrand. Als je een keer een luie dag hebt, dan zal de Fitbit Charge 2 je proberen te motiveren om toch een stuk te gaan wandelen, fietsen of een andere beweging te doen. Ook word je hartslag bijgehouden en krijg je een idee hoe je slaapritme is. Op die manier kom je meer over je zelf te weten en ga je hopelijk iets gezonder leven.

Ook laat de Fitbit Charge 2 zien wanneer je een bericht of een telefoontje krijgt. Op die manier kun je dus zien of het belangrijk is om het telefoontje te nemen. Scoor hem hier.

Meer Tech?

Helemaal gek van Tech en niets willen missen? Dan is onze podcast WantKast zeker iets voor jou! Thomas en Mark bespreken elke week de meest recente ontwikkelingen, het grootste nieuws en ze delen hun ervaringen! Kortom: echt een podcast voor techliefhebbers zoals jij!

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Fitbit Charge 2 – Activity tracker is nu voor de helft van de prijs
Sluiten