Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers 22 jul 2015

De Freaks3D is een voordelige 3D-printer die je overal mee naartoe neemt

In de toekomst kan de 3D-printer een grote rol spelen in ons dagelijks leven, maar nu ehm… nog niet. 3D-printers worden de laatste tijd beter betaalbaar. Dat is een belangrijke stap, maar er zijn nog wat meer horden op de weg. Ze zijn vrij lastig te gebruiken, en je neemt ze ook niet zomaar even mee. Veel bedrijfjes werken aan manieren om 3D-modelleren eenvoudiger te maken; deze Freaks3D maakt de printer handzaam!

De Freaks3D weegt iets minder dan drie kilo, en is ongeveer een kubieke voet. De precieze afmeting is 29x32x32,5 centimeter. Het apparaat biedt de mogelijk om er een handvat aan te bevestigen (deze print je natuurlijk zelf uit!).

De Freaks3D hoeft niet te pre-heaten, en werkt zowel met PLA- als TPU-printmateriaal. De printer kan designs rechtstreeks van een SD-kaartje printen, en je kunt ‘m zelfs aansluiten op twee losse accu’s (9000mAh). Door het kleine formaat ben je natuurlijk een beetje beperkt als het op grote voorwerpen aankomt. In de praktijk heb je daar waarschijnlijk niet zo veel last van.

Freaks3D is nu te reserveren op Indiegogo. Het prijskaartje is ongeveer 367 euro; behoorlijk goedkoop voor een 3D-printer! Als het goed is wordt hij de komende twee maanden al geleverd. Meer info vind je op Indiegogo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Freaks3D is een voordelige 3D-printer die je overal mee naartoe neemt
Sluiten