Daniel Koster
Daniel Koster 21 dec 2015

De gaafste 5 gadgets van de afgelopen week die je niet mag missen

De technologische wereld innoveert snel. Om ervoor te zorgen dat jij deze innovaties niet mist stort de redactie van WANT zich dagelijks op alle ontwikkelingen binnen de technologische wereld. Wij komen de vetste gadgets en het belangrijkste nieuws zodoende tegen. En om ervoor te zorgen dat jij de gave gadgets niet misloopt hebben we de vijf tofste gadgets van de afgelopen week voor je op een rij gezet.

1. Cat-opoly is hét spel voor de kattenliefhebber

Monopoly is natuurlijk awesome, maar wel al jaren onveranderd. Ja, je hebt een euro-editie, maar die is vrijwel hetzelfde als de eeuwenoude Monopolie-editie. Cat-opoly steekt het spel echter in een totaal nieuw jasje. Zo kun je geen straten kopen, maar soorten katten, zijn zaken als algemeen fonds en kans omgetoverd tot cat-astrophe en purrfect en meer. Check snel waar je het spel op de kop kunt tikken!

2. De ovalen Loop Elliptical Pooltable

Een potje pool is een heerlijk tijdverdrijf. Echter past een pooltafel niet bij iedereen in huis. Daar brengt de Loop Elliptical Pooltable verandering in. Dit is namelijk een ovalen pooltafel die ook voor kleinere ruimtes uitermate is geschikt. De spelregels zijn wel ietwat anders, maar dat is juist wel weer eens leuk en vernieuwend. Lees er hier meer over!

3. Prachtige uitklapbare meubels van bamboe

Dit is nou typisch zo’n serie meubels waar ons hart sneller van gaat kloppen. De uitklapbare meubels van de Nederlandse Robert van Embricqs komen in platte vlakken van bamboe. Deze kennen allerlei latjes die op bepaalde plekken zijn doorgezaagd. Zodoende vormen verschillende vlakken wanneer je ze uitklapt een tafel, stoel, fruitmand en meer! Check ze hier allemaal!

4. Brei je eigen Netflix-sokken die je serie of film voor je pauzeren wanneer je in slaap valt

Ken jij ook van die personen die altijd tijdens het kijken van Netflix in slaap sukkelen? Of ben je zelf zo’n persoon? Dan zijn deze sokken van Netflix ideaal. En het gaafste is nog wel dat je ze zelf kunt breien. Je kunt ze door middel van een stappenplan zelf maken. Het is niet super simpel, maar het eindproduct is wel gaaf!

5. Nooit meer je band oppompen met Pumptube

Wij komen er nooit aan toe, het oppompen van onze band. Met de Pumptube hoeft dat gelukkig niet meer, aangezien je band dit hiermee zelf voor je doet. Het mechanisme zuigt namelijk lucht naar binnen totdat de ideale bandspanning is bereikt. En doordat het mechanisme gemakkelijk is te installeren heb je hier bijna geen omkijken naar. Ideaal! Lees hier meer over de Pumptube.

Reageer op artikel:
De gaafste 5 gadgets van de afgelopen week die je niet mag missen
Sluiten