Daniel Koster
Daniel Koster 21 feb 2016

De gaafste innovaties die het vliegtuig naar een hoger niveau tillen

Je moet het vliegtuig bijna wel pakken als je naar een ver oord wilt reizen. Als je dit niet doet ben je langer bezig om daar te komen dan dat je er werkelijk verblijft. Die vliegreis is alleen wel tamelijk saai en verouderd. Je zit maar in je stoel wat films te checken. Gelukkig zijn er allerlei innovaties die je vliegreis naar een hoger niveau gaan tillen. Wij hebben een aantal toffe voor je op een rijtje gezet!

Vliegen in een transparant vliegtuig

Wanneer jij van A naar B aan het vliegen bent is het ook wel tof om om je heen te kunnen kijken. Daar moet je dan wel een stoel aan het raam voor hebben. Niet meer met een transparant vliegtuig. In dit vliegtuig kun je helemaal om je heen kijken. Dat ziet er prachtig uit (en ook een beetje eng)!

Vliegen als een baas in de nok van het vliegtuig

Een transparant vliegtuig is voor sommigen wat teveel van het goede. Vandaar dat het SkyDeck is bedacht. Hierbij wordt je naar het dak van het vliegtuig gebracht. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over de top van het vliegtuig heen. Wij zouden daar de hele reis vertoeven, tof!

Nooit meer last van een jetlag

Wanneer je naar verre oorden reist kun je een ontzettende jetlag oplopen. Je weet wel, dat je hele innerlijke klok is verstoord en je niet kunt slapen tot, of juist pas in slaap kunt vallen om, vier uur ‘s ochtends. Daar willen deze nieuwe vliegtuigen verandering in brengen. Dat doen ze door het licht in het vliegtuig aan te passen, een betere luchtkwaliteit te hanteren en betere stoelen aan te bieden. Zo zou je jetlag minder moeten zijn of totaal niet kunnen ontstaan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De gaafste innovaties die het vliegtuig naar een hoger niveau tillen
Sluiten