De game Code Vein komt nu in 2019 uit

Jelle van Es 12 jul 2018 Gaming

Dit najaar zijn er heel wat games die gaan verschijnen. Denk maar aan Call of Duty: Black Ops 4, Battlefield V en Red Dead Redemption 2. We zullen ook een aantal games gaan tegenkomen die gaan worden uitgesteld. Eén van de games die 2018 niet gaat halen is Code Vein. Deze game wordt namelijk verplaatst naar 2019.

Code Vein naar 2019

En dat is eigenlijk wel opvallend, want de game had al een vaste releasesdatum van 28 september. Nu ligt het voor de hand dat de makers de game hebben uitgesteld om vervolgens op een moment uit te komen dat er niet zoveel games verschijnen. De ontwikkelaar geeft echter een iets andere reden. Ze geven aan dat er veel enthousiasme is voor de game. Misschien wel meer dan dat zij van te voren hadden verwacht. Als gevolg daarvan willen zij een game afleveren die echt heel erg goed is en daar is dus wat extra tijd voor nodig.

Code Vein

De game zou voor het publiek speelbaar zijn tijdens de Gamescom van dit jaar, die traditioneel wordt gehouden in Keulen. Daar zal de game echter nu niet zijn, omdat men dus een verbeterde versie wil gaan maken. Dus mocht je speciaal voor deze game van plan zijn om naar Keulen af te reizen (dat verwacht ik overigens niet), dan kun je beter je plannen aanpassen.

Code Vein

Code Vein is een game die wordt gezien als de anime-versie van de Dark Souls-reeks. Tijdens de keren dat ik de game zelf heb kunnen spelen, viel op dat hij behoorlijk pittig is. Net als bij Dark souls is het een game waarbij een normale vijand je al een kopje kleiner kan maken, waardoor je dus goed moet opletten. De game speelt zich af in een apocalyptische wereld, maar dan in een stijl zoals je die van een Japanse anime kent.

De game moet in 2019 verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De game Code Vein komt nu in 2019 uit
Sluiten