Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 mei 2018

De gamereleases van Week 19: Destiny 2, Conan en meer!

Wanneer het mooie weer in het land komt, is het natuurlijk de hoogste tijd om daar van te genieten. Gelukkig houdt de gameswereld daar rekening mee, door niet al te veel games uit te brengen. Deze week zijn er een paar games om mee aan de slag te gaan, die we zoals gebruikelijk op een rijtje zetten.

De gamereleases van week 19: Conan Exiles

We beginnen dit overzicht met de game Conan Exiles, een titel die begin vorig jaar op de pc werd uitgebracht als een zogenaamde Early Acces-game. Het is een action adventure game die zich afspeelt in de wereld van Conan. Ontwikkelaar Funcom heeft een aantal jaar geleden de licentie van deze reeks op weten te pikken en heeft sindsdien meer dan eens geprobeerd om er een succesvolle game van te maken. Of ze dat gaat lukken met Conan Exiles, da valt nog te bezien.

Conan Exiles is vanaf 8 mei verkrijgbaar en komt dan uit op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Gamereleases van week 19

De gamereleases van week 19: Destiny 2 Warmind

Destiny 2 kwam eind vorig jaar uit en sindsdien hebben vele miljoenen gamers al van de game kunnen genieten. Mocht je de game nog niet hebben, Destiny 2 is nu voor een prikkie beschikbaar. Heb je hem al wel, dan hebben we ook goed nieuws. Deze week verschijnt met Destiny 2: Warmind de tweede grote uitbreiding van de game. Dat betekent nieuwe missies, een nieuwe omgeving, een nieuwe Strike en Raid en de mogelijkheid om nieuwe wapens vrij te spelen. Kortom, genoeg te doen.

Destiny 2: Warmind is vanaf 8 mei verkrijgbaar en komt dan uit op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Destiny 2 Expansion II: Warmind

De gamereleases van week 19: One Piece Pirate Warriors 3 voor de Switch

De laatste game van dit overzicht is weggelegd voor One Piece Pirate Warriors 3. De game kwam een tijdje geleden al uit op de andere platformen, maar net als een aantal andere titels vindt deze nu zijn weg naar de Nintendo Switch. One Piece Pirate Warriors 3 is een game die zich afspeelt in het One Piece-universum en geeft jou de mogelijkheid om los te gaan in levels met vele vijanden. Dat kun je in je eentje doen of samen met een vriend of vriendin op de bank.

One Piece Pirate Warriors 3 is vanaf 11 mei beschikbaar en komt dan uit op de Nintendo Switch.

Heb je de releases van vorige week gemist? Dan vind je hier dat overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De gamereleases van Week 19: Destiny 2, Conan en meer!
Sluiten