Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 jun 2018

De gamereleases van week 25: Losgaan met Mario Tennis Aces

De afgelopen twee weken heb je geen overzicht van ons gekregen wat betreft de nieuwe gamereleases. Vorige week kwam dat door de drukte van de jaarlijkse E3-beurs, dat er voor zorgde dat we te druk waren met losse berichten te publiceren. De week daarvoor ben ik het gewoon vergeten omdat ik in Taiwan zat. Deze week zijn we terug met de gamereleases van week 25.

De gamereleases van week 25: Mario Tennis Aces

En wellicht had ik nog een weekje moeten wachten om weer een rubriek te publiceren, want qua gamereleases is het deze week erg karig. Met Mario Tennis Aces heb je eigenlijk maar één game die enigszins de moeite waard is. De rest van de releases van deze week bestaan uit wat simpele digitale releases of ports van games waar niemand op zit te wachten.

De gamereleases van week 25

En dat is ergens ook logisch. Deze periode staat er nou niet echt om bekend dat er veel uitkomt en gamers zijn waarschijnlijk nog druk bezig met het verwerken van de E3. Gekgenoeg is volgende week dan juist een week waar relatief veel uitkomt. Zeker als je enkel een Nintendo Switch hebt. Dan kun je rekenen op de ports van Wolfenstein II en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (die ook op de Xbox One verschijnt) en komt ook nog The Crew 2 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Dan Mario Tennis Aces, waarvan je later deze week een review krijgt. Het is eindelijk weer een volwaardige Mario Tennis-game, waarbij je tegen je vrienden kunt spelen, het online tegen andere kunt opnemen en waarbij je een singleplayer-avontuur kunt beleven. Het is een game waarbij je gebruik kunt maken van superslagen, supersprints en counters, waardoor het een mix is tussen het traditionele tennis en over de top gameplay.

Mario Tennis Aces komt op 22 juni uit en verschijnt exclusief op de Nintendo Switch.

En dat zijn dus de gamereleases van week 25. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
De gamereleases van week 25: Losgaan met Mario Tennis Aces
Sluiten