Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 27 aug 2018

Gamereleases van week 35: Het gameseizoen begint weer!

De afgelopen weken, zelfs maanden, was het redelijk rustig op het gebied van games. Uitgevers geven in principe rondom de zomer minder games uit, waardoor we meer tijd hadden om naar buiten te gaan. Hoewel we nog steeds een paar mooie dagen in het vooruitzicht hebben, zijn er ook meer momenten waarop we binnen kunnen blijven met diverse games. Vorige week verscheen bijvoorbeeld al F1 2018. En deze week hebben we een ouderwets vol schema. Dat geeft ons ook weer de ruimte om een overzicht te brengen in de vorm van de gamereleases van week 35.

De gamereleases van week 35: Yakuza Kiwami 2

Momenteel is het in Tokio een graadje of 32 met een hoge vochtigheidsgraad. Geen ideaal temperatuur dus om de wereldstad te bezoeken. Gelukkig is er de Yakuza-reeks, waarin een bezoekje digitaal mogelijk is. Yakuza Kiwami 2 is een remake van het tweede deel dat destijds op de PlayStation 2 verscheen. De game is voorzien van betere graphics, een aantal nieuwe minigames en meer gesprekken die voorzien zijn van Japanse voice-overs. Een game waarbij je een mix tussen verhaal en knokken voorgeschoteld krijgt.

Yakuza Kiwami 2 verschijnt op 28 augustus en komt uit op de PlayStation 4.

De gamereleases van week 35: Monster Hunter Generations Ultimate

Op de ‘grote’ consoles en de pc heb je met Monster Hunter World een absolute topgame met veel mogelijkheden en een prachtige wereld. De Nintendo Switch krijgt deze week de game Monster Hunter Generations Ultimate. Het is een game die wat meer terug gaat naar de basis van de serie en een stuk ‘Japanser’ speelt. Het tempo is wat lager en er is wat meer aandacht voor grinden om zo betere wapens te krijgen. Wel een game die garant staat voor vele uren gametijd.

Monster Hunter Generations Ultimate verschijnt op 28 augustus en komt uit op de Nintendo Switch.

De gamereleases van week 35

De gamereleases van week 35: Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition

Eén van de fijnste games van vorig jaar is Middle-earth: Shadow of War. Een game die een mooie mix biedt tussen actie, RPG en avontuur in de wereld van Middle Earth. Mocht je de topgame destijds gemist hebben, dan kun je deze week aan de slag met Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition. Deze wordt voorzien van alle dlc die voor de game is uitgebracht en schrapt de mogelijkheid om via microtransactions bepaalde sterke items te kopen. Op die manier moet de game meer in balans zijn.

Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition verschijnt op 28 augustus en komt uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Shadow of War Definitive Edition

De gamereleases van week 35: PES 2019

De voetbalcompetitie is een paar weken geleden begonnen, dus is het ook de hoogste tijd om een nieuwe voetbalgame er bij te pakken. Voor veel gamers zal FIFA 19 de keuze worden, maar als je meer houdt van de PES-gameplay, dan kun je deze week al los gaan. PES 2019 heeft de Champions League-licentie verloren en compenseert dat door allemaal matige competities wel te licenseren. De game moet het dan ook echt hebben van de gameplay en de mogelijkheid om in MyClub je eigen sterrenteam samen te stellen.

PES 2019 verschijnt op 30 augustus en komt uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

PES 2019

De gamereleases van week 35: Divinity: Original Sin 2

Wie houdt van een grote en uitgebreide RPG kan vanaf deze week aan de slag met Divinity: Original Sin 2 op de consoles. De game, die van een Belgische ontwikkelaar komt, is al een tijdje uit op de pc en heeft daar de harten van gamers veroverd. Het is een titel waarbij je veel keuzevrijheid hebt en in een gevecht met vijanden gebruik kunt maken van verschillende soorten aanvallen om hen effectief uit te schakelen.

Divinity: Original Sin 2 verschijnt op 31 augustus en komt uit op de PlayStation 4 en Xbox One.

De gamereleases van week 35

De gamereleases van week 35: Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Als jij in het bezit bent van vrienden die net als jou helemaal gek zijn van Naruto, dan heb je aan de game Naruto to Boruto: Shinobi Striker een goede. Het is een game die draait om vier tegen vier gevechten, die je dan het liefst online speelt. Op die manier kun je samen met je vrienden het opnemen tegen vier andere strijders en gebruik maken van de verschillende vaardigheden waar jouw personage over beschikt.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker verschijnt op 31 augustus en komt uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gamereleases van week 35: Het gameseizoen begint weer!
Sluiten