De Garmin D2 Delta is het ultieme horloge voor de piloot

Soms heb je producten die op de markt worden gebracht voor een wel hele kleine markt. De Garmin D2 Delta is daar een perfect voorbeeld van. Het is in eerste instantie een mooi horloge voor de gemiddelde gebruiker. Maar als je iets verder kijkt dan dat je neus lang is, dan zie je dat het een smartwatch is met functionaliteiten die eigenlijk alleen bedoeld zijn voor hen die als piloot een vliegtuig besturen.

De Garmin D2 Delta

Met de Garmin D2 Delta kun je van alles doen dat handig is wanneer je in de lucht zit. Zo kun je er de map op zien en zien waar je nou precies heenvliegt. Iets wat je hopelijk ook op een andere manier in het vliegtuig kunt zien, anders lijkt vliegen me nogal lastig.

Een andere functionaliteit van het horloge is dat hij kan aflezen hoe het weer is en waar de wind vandaan komt, kan hij synchroniseren met de flight plans van de vlucht, zodat je nog beter weet wat er allemaal op je pad komt, leest hij af of het allemaal goed gaat met zuurstof en kun je bepaalde reminders instellen.

Een andere geinige toevoeging is de mogelijkheid om af te lezen op wat voor soort landingsbaan je gaat landen en hoe lang die is. Wil je tijdens het vliegen een leuk deuntje horen, dan kun je via je horloge muziek laten afspelen via bluetooth devices en ga maar zo door. Het is een horloge die veel voordelen heeft, zolang je maar een piloot bent.

Garmin D2 Delta

En dat moet je ook zijn om hem te kunnen betalen. De Garmin D2 Delta is namelijk geen goedkope smartwatch. De goedkoopste versie kost je al snel zo’n 900 dollar, maar dan heb je nog niet alle toeters en bellen. Wat dat betreft is een Apple Watch echt een koopje.

Reageer op artikel:
De Garmin D2 Delta is het ultieme horloge voor de piloot
Sluiten