Jelle van Es
Jelle van Es Tech 21 jun 2018

Krachtige en snelle elektrische fiets: Gazelle CityZen ebike

Bij het kiezen van een elektrische fiets kun je vandaag de dag door de bomen het bos bijna niet meer zien. Als je op zoek bent naar een elektrische fiets die van alle markten thuis is, dan is de Gazelle CityZen ebike wellicht iets voor jou. Deze fiets haalt een hoge topsnelheid en heeft een relatief groot bereik.

De Gazelle CityZen ebike is van alle markten thuis

Zo haalt de Gazelle CityZen ebike een topsnelheid van maar liefst 32 kilometer per uur, waardoor je zo over de straten vliegt. Daarnaast heeft hij een bereik van zo’n 160 kilometer, waardoor je heel wat ritjes naar je werk kunt maken voordat je hem moet opladen. Verder is hij daarmee dus ook uitermate geschikt voor hen die graag in het weekend met het mooie weer een fietstochtje doen. Met de Gazelle CityZen ebike kun je dan heel wat kilometers maken, terwijl je over de dijk zoeft.

Gazelle CityZen ebike

De fiets is voorzien van een 500 watt Bosch Performance Line motor. Het frame is gemaakt van aluminium en inclusief de batterij weegt de fiets iets meer dan 20 kilo. Daarmee is hij niet superlicht, maar voor een elektrische fiets valt dit behoorlijk mee. Verder kent de fiets tien verschillende versnellingen en wanneer je plotseling moet stoppen, sta je met de disc remmen behoorlijk snel weer stil. Handig wanneer er net een familie eenden oversteekt terwijl je door de polder fietst.

Gazelle CityZen ebike

Wanneer je in het donker fietst, dan kunnen andere weggebruikers je goed zien dankzij de LED verlichting aan de voor- en de achterkant. En wanneer je van plan bent om hem te parkeren bij het station, dan is hij dankzij het ‘ring-lock anti-theft system’ als het goed is beschermt tegen fietsdieven.

Gazelle CityZen ebike

De Gazelle CityZen ebike is niet goedkoop. Verwacht dat je er zo’n 3000 euro voor moet neerleggen. Wil je meer weten over elektrische fietsen? Bezoek dan ons overzicht hier.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Krachtige en snelle elektrische fiets: Gazelle CityZen ebike
Sluiten