Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 4 jun 2018

Good e-Reader: Kickstarter belooft de perfecte e-Reader

Vlak voordat de markt overspoeld werd met tablets, was het de e-Reader die veel aandacht kreeg. Dankzij zo’n e-Reader zou je niet langer meer hele boeken mee hoeven te nemen op vakantie, maar enkel de e-Reader zelf waar je tientallen boeken op zette. Op die manier kun je gemakkelijk verschillende boeken lezen. De hype rondom dit device lijkt inmiddels lang en breed achter ons en de charme van het ‘gewone’ boek heeft weer wat momentum te pakken. Toch denkt het bedrijf achter de Good e-Reader dat het een goed moment is om nu nog even een e-Reader op de markt te brengen.

De Good e-Reader is van alle markten thuis

En daarbij wil men zich voornamelijk richten op de fanatieke lezers, die altijd en overal willen genieten van een goed verhaal. Met zijn front-lit display en zijn Comfort light moet hij tijdens elk moment van de dag jou voorzien van een goed verhaal. Daarbij maakt het niet uit of je op het strand zit in de felle zon of dat je ‘s avonds in bed voor het slapen gaan nog even één hoofdstuk wilt lezen. Het systeem past zijn display aan de hoeveelheid licht waar jij je in bevindt en zorgt er voor dat zonlicht niet vervelend wordt gereflecteerd.

Daarnaast kun je de Good e-Reader ook tijdens je werk gebruiken. Door middel van een stylus kun je er aantekeningen op gaan maken, die je vervolgens makkelijk weer kunt versturen naar een ander device. De Good e-Reader wordt voorzien van 8 GB interne opslag en dat kun je via een Micro SD met 32 GB vergroten. Met zijn batterij van 4.000 Mah moet je 17.000 pagina’s kunnen lezen voordat je hem aan de oplader gooit.

e-reader

De makers van het device hebben nu een Kickstarter-project lopen. En daarbij komen we bij het grote nadeel. Met zijn 429 euro is hij behoorlijk duur. Wat dat betreft is een iPad een betere keuze.

Reageer op artikel:
Good e-Reader: Kickstarter belooft de perfecte e-Reader
Sluiten