Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 29 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

De Halosphere is een hele tof desktop toy

We hebben al heel wat geinige toys gehad die je perfect op je bureau kunt zetten. Deze zogenaamde desktop joys zijn ideaal om je even af te leiden en je gedachten op iets anders te zetten wanneer je te druk bent. De nieuwste die we bespreken is de Halosphere. Het is een toy die op een zeer hoge snelheid ronddraait en op die manier een haast oneindige snelheid lijkt te bereiken.

De Halosphere gaat met 3600 RPM rond

De Halosphere gaat zo snel dat hij 3600 RPM behaalt. Dat zijn dus 3600 rondjes per minuut. Zoals wel vaker loopt dit project via Kickstarter. Op moment van schrijven heeft de bedenker van dit project al 34.370 euro binnengehaald.

Daarmee zit het project ruim boven de ongeveer 10.000 euro die men wilde bereiken. En er zijn nog 12 dagen te gaan. De Halosphere wordt daarbij voor zo’n 25 euro als set verkocht.

Halosphere

De set bestaat uit een Halosphere, een bord waar je hem oplegt en een soort van speciaal rietje. Het idee is dat je hem eerst draait en vervolgens via het blazen in het rietje naar een hogere snelheid weet te brengen. Op die manier haalt hij zijn topsnelheid en is het een heerlijk ding om naar te kijken.

Als je vervolgens een lamp boven de Halosphere hangt, dan zal deze ook nog eens een grappig lichteffect gaan creeren en is het op die manier nog afleidender. Het is alleen wel aan te raden om dit niet op kantoor zelf te gebruiken.

Ik kan me voorstellen dat het nogal wat lawaai kan maken en dat dat er eer voor zorgt dat je collega’s je aan jou beginnen te irriteren. Wat dat betreft is het meer en dekstop toy voor je werkplek thuis.

Of je moet gewoon echt een hekel aan je collega’s hebben en je leidinggevende een reden geven om je de laan uit te sturen. Wil je meer geinige Kickstarter-projecten? Dan hebben we een heel mooi overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Halosphere is een hele tof desktop toy
Sluiten