Daniel Koster
Daniel Koster 12 dec 2016

Per ongeluk op je vingers timmeren doet je met deze robuuste handschoenen niets

Wij houden van ijzersterke kleren. Wat dacht je van deze sokken waardoor je met een gerust hart zonder schoenen kunt rondlopen? Echter gaan deze handschoenen nog een stuk verder. Die zijn bijna niet kapot te krijgen. Dus ken jij een kluns of iemand die gevaarlijk werk doet..

Handschoenen van het jaar

Ken jij nitril? Wij ook niet. Dat is een organische stof. Wanneer je deze stof samen met katoen combineert kun je handschoenen ontwikkelen, of zo laat YouTuber Jorge Sgombic zien. Dat blijkt een ijzersterke combinatie te zijn.

[SLIDER]

[/SLIDER]

Want wat Jorge ook laat zien, is dat die handschoenen ontzettend robuust zijn. Wil jij nog wel eens naast de spijker hameren of tijdens het zagen uitschieten? Dan heb je daar wanneer je deze handschoenen draagt nul last van. Dat moet toch een hele opluchting zijn:

Nog even geduld

Wij kennen wel een aantal klunzen die hier wat aan hebben. En natuurlijk zijn de handschoenen ook gewoon een uitkomst voor diegene die veel met zijn handen bezig is, zoals de timmerman of bouwvakker. Het enige minpuntje is dat de handschoenen (nog) niet te koop zijn. Jorge is op zoek naar investeerders om zijn droom werkelijkheid te maken. Tot die tijd moet je maar voor ander gereedschap kiezen, zoals deze magnetische hamer waardoor je niet meer op je vingers kunt slaan.

Reageer op artikel:
Per ongeluk op je vingers timmeren doet je met deze robuuste handschoenen niets
Sluiten