Daniel Koster
Daniel Koster 23 apr 2016

De Ink Hunter app laat je via augmented reality checken hoe een tatoeage staat

Tatoeages, wij zijn er fan van. We vinden het een toffe manier om je lichaam te versieren. Wanneer jij er al zeker van bent wat de eerste of volgende tatoeage voor je wordt is er geen vuiltje aan de lucht. Hel, je kunt met dit apparaat er zelf eentje zetten als je wilt. Maar lang niet iedereen weet precies wat voor tatoeage ‘ie wil. Nu kun je bijvoorbeeld via Momentary Ink of met Inkbox een tijdelijke tatoeage zetten. Maar daar gaat wel tijd overheen. Je moet het ontwerp uploaden, de desbetreffende bedrijven moeten er een tijdelijke tatoeage van maken en weer naar jou opsturen. Dan is de Ink Hunter app een stuk efficiënter!

Ink Hunter app laat je binnen een mum van tijd zien hoe een tatoeage je staat

De Ink Hunter applicatie is nou een snelle, handige manier om te visualiseren hoe een tatoeage je staat. Dat is namelijk toch altijd lastig. De applicatie werkt via augmented reality en gaat simpel te werk. Het enige dat jij hoeft te doen is aan te geven waar je de tatoeage wilt hebben. Zoals op je onderarm bijvoorbeeld. Vervolgens laad je het ontwerp van de tatoeage in en de applicatie doet de rest voor je. Als magie verschijnt-ie namelijk op je onderarm en kun je checken of je ‘m tof vindt. En of-ie bij jou als persoon past natuurlijk, want dat is ook van belang!

Allerlei zaken aanpassen

Zoals je in de bovenstaande video kunt zien kun je ook nog allerlei zaken aanpassen wanneer je de hologram tatoeage op je arm hebt zitten. Zo kun je ‘m groter of kleiner maken, draaien en spiegelen bijvoorbeeld. Natuurlijk kun je ‘m vervolgens opslaan en delen met vrienden. En familie als je dat durft! De app voor iOS is hier te downloaden. De apps voor Android en Windows zijn onderweg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Ink Hunter app laat je via augmented reality checken hoe een tatoeage staat
Sluiten