Daniel Koster
Daniel Koster Rides 31 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

De inspirerende Sam van Dalen over wat zijn leven voorgoed heeft veranderd

Onze maten van Manners vragen inspirerende mensen in hun nieuwe rubriek ‘One Thing’ een toffe vraag: wat als je één ding mag meenemen dat jouw leven heeft beïnvloed? Die vraag stelden ze dit maal aan Sam van Dalen. Deze man is handelaar in Italiaanse auto’s en tevens ook zanger.

Een combinatie tussen Italiaanse auto’s en gezang: Sam van Dalen

Sam is nou typisch iemand waar wij van onder de indruk zijn. Deze man heeft heeft het voor elkaar gekregen om een uniek imperium van de grond af op te bouwen. Hij handelt namelijk in exclusieve Italiaanse auto’s. Maar auto’s zijn niet zijn enige passie. Ook zingen vindt ‘ie fantastisch. Hoe hij dat combineert? Nou, bijvoorbeeld door zijn eigen reclames in te zingen. Geniaal! Maar goed, wat als hij dan voor het blok wordt gezet. Stel je vraagt iemand met zulke passies een keuze te maken. Sam moet één ding te kiezen dat zijn leven heeft beïnvloed. Waar hij mee kwam? Dat zie je in de onderstaande video:

Een tof verhaal vinden wij, vooral hoe Sam bezig is met zijn bedrijf én het uiten van zijn creativiteit. Het is niet voor niets dat ‘ie aangeeft dat hetgeen hij het liefste doet dingen mooi maken is. Dat kun je op zoveel vlakken toepassen en dat is nou precies wat Sam doet. We gaan vast meer van hem horen, ga zo door!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De inspirerende Sam van Dalen over wat zijn leven voorgoed heeft veranderd
Sluiten