Rutger Houweling
Rutger Houweling Pop-Culture 21 jul 2016

De jacht begint: eerste trailer Narcos Seizoen 2

Op 2 september 2016 is ‘s werelds beruchte drugsbaron terug! Netflix kondigde onlangs Narcos Seizoen 2 aan met een nietszeggende teaser waarmee de spanning werd opgebouwd. Iedereen is benieuwd naar de gevolgen van de grootste politieblunder uit de geschiedenis. Pablo Escobar wist uit de gevangenis te ontsnappen en liep opnieuw de jungle in. Hoe dit avontuur vervolgt ontdek je uiteraard in Narcos Seizoen 2. Om alvast een voorproefje te krijgen wat je te wachten staat ontdek je in de eerste trailer van Narcos Seizoen 2. Thanks Netflix!

DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal) zijn op hun allerbest en hebben er alles voor over om Pablo Escobar op te pakken. Een invasie wordt genoemd waar uiteraard veel geweld bij komt kijken. Markeer 2 september 2016 in je agenda. Dat wordt bingewatchen. Sowieso!

Het meeste uit Netflix halen

Hier vind je allerlei praktische tips en tricks voor de ultieme Netflix-ervaring. Of check hier ons Netflixdossier voor allerlei interessante artikelen die je Netflix-gebruik naar een hoger niveau tillen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De jacht begint: eerste trailer Narcos Seizoen 2
Sluiten