Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 6 sep 2018

Jaybird X4 Wireless Sport: sportieve waterdichte oordopjes

De sportieveling die van muziek houdt, via oordopjes tijdens de workout perfect naar muziek luisteren. Wanneer je echt flink hard sport, dan zijn de standaard oordopjes die bij je smartphone zitten waarschijnlijk niet genoeg, omdat die dan uit je oren vallen. Gelukkig zijn er dan alternatieven. Jaybird heeft al een tijdje een interessante line-up voor sportievelingen. De Jaybird X4 Wireless Sport is het nieuwste product en is perfect voor elk weertype.

De Jaybird X4 Wireless Sport zijn waterproof

Zo zijn de Jaybird X4 Wireless Sport bijvoorbeeld waterproof. Dat zou betekenen dat je er mee zou kunnen gaan zwemmen, zolang je maar niet dieper dan één meter onder water gaat. Nu lijkt die kans ons klein dat je dat goed doen, maar je hoeft je met deze earbuds geen zorgen te maken dat ze kapot gaan wanneer je tijdens een flinke bui aan het hardlopen bent.

Verder wordt de Jaybird X4 Wireless Sport geleverd met een zogenaamd ‘Speed Cinch’-systeem. Daarmee kun je zelf bepalen hoe je de earbuds draagt. Je kunt het draad over je oor laten lopen en het dan in je nek strak trekken, maar ook onderlangs laten lopen. Op die manier bepaal je dus zelf wat je het lekkerste vindt. De Jaybird X4 Wireless Sport is voorzien van een zogenaamde Comply Ultra Foam Tips, die er voor zorgen dat je de oordoppen goed in je oorkanaal kan positioneren om zo comfortabel te zijn en de muziek goed te horen.

Jaybird X4 Wireless Sport

De batterij gaat een uurtje of acht mee, wat meer dan genoeg is om een volle marathon af te leggen. Ook werkt het met een speciale Jaybird-app, waarbij je kunt instellen hoe je het geluid wil laten binnenkomen.

Jaybird X4 Wireless Sport

De Jaybird X4 Wireless Sport moet deze maand uitkomen en zal dan ongeveer 130 euro gaan kosten. Wil je meer weten over Jaybird en hun producten? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Jaybird X4 Wireless Sport: sportieve waterdichte oordopjes
Sluiten