Daniel Koster
Daniel Koster 13 mei 2015

De KAZbrella keert het concept van de paraplu letterlijk binnenste buiten

De paraplu is nu al zo’n drieduizend jaar onderdeel van ons leven. Als je echter stil staat bij de paraplu dan kom je toch tot de conclusie dat-ie wat gebreken kent. Zo is het onmogelijk om thuis te komen na een fikse regenbui en de paraplu in te klappen zonder dat je hele interieur nat wordt. Probeer daarnaast je paraplu maar eens vanuit je auto in te klappen of open te doen. Onmogelijk! Met de AZbrella zijn deze problemen verleden tijd.

KAZbrella

De KAZbrella draait het hele principe van de paraplu letterlijk om; het is in wezen een omgekeerde paraplu. Dit betekent dat de natte buitenkant bij het inklappen van de plu aan de binnenkant zit. De paraplu blijft hierdoor niet nadruppelen als je na een regenbui thuiskomt. Het design brengt daarbij nog een groot voordeel met zich mee. Doordat je de paraplu van onder naar boven uit klapt, kan dit altijd en overal. Sta je bij een drukke bushalte of zit jij binnen in je auto, dan kun je hem makkelijk in- en uit klappen. Je hebt hier dus zo goed als geen ruimte voor nodig en brengt jouw ogen en die van andere niet in prikgevaar door jouw paraplu. Tot slot hebben de ontwerpers van de KAZbrella een systeem ontworpen die helpt tegen het binnenste buiten waaien van jouw plu. Gebeurt dit, dan kun jij door op een knop te drukken de KAZbrella zo weer in zijn goede staat terugbrengen.

Hebben?!

Jij kunt ervoor zorgen dat jij in oktober 2015 de KAZbrella in huis hebt. De paraplu staat namelijk met succes op Kickstarter, waar jij ‘m voor een kleine 55 euro in de wacht kunt slepen. Ons koude, regenachtige kikkerlandje kennende zul je daar vanaf oktober genoeg plezier aan beleven. Of nou ja, er geen spijt van krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De KAZbrella keert het concept van de paraplu letterlijk binnenste buiten
Sluiten