Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Apple 12 aug 2015

De kleine iStabilizer is een dolly voor je iphone, iPad of DSLR

Foto’s nemen kan prima met je smartphone, maar filmen is vaak een ander verhaal. Het eindresultaat is meestal een beetje zenuwachtig en allesbehalve stabiel. Een bekende truc met een camera is het gebruiken van een skateboard als dolly, zodat je vloeiende bewegingen krijgt. Deze iStabilizer past dit principe in het klein toe, geknipt voor een smartphone, actioncam of fotocamera!

Rustige shots, met de iStabilizer

De iStabilizer lijkt daadwerkelijk op een klein board, met skatewieltjes, waar een arm op is bevestigd. Standaard is hij uitgerust met een klem om je iPhone vast te zetten, en schroefdraad om een camera op te draaien. De kleine dolly kán een iPad of GoPro vervoeren, maar daar heb je speciale opzetstukjes voor nodig.

De wieltjes zijn te verstellen, zodat de iStabilizer bochten kan maken. Je kunt het board een zetje geven, of langzaam vooruit trekken met een touwtje. Voor het beste resultaat gebruik je de dolly op een vlakke ondergrond. Met wat oefening en experimenteren schiet je in no time vloeiende shots.

De iStabilizer is hier te bestellen voor ongeveer 54 euro (excl. verzendkosten). De iPad- en GoPro-accessoires vind je hier en hier! Handig ding als je graag mooie korte filmpjes maakt met je telefoon. Eerder zagen we al deze gave, doch veel duurdere Pocketskater.

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De kleine iStabilizer is een dolly voor je iphone, iPad of DSLR
Sluiten