Daniel Koster
Daniel Koster Home 12 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

De Lampster is een awesome customizable robot-lamp

Lampen, we hebben ze allemaal nodig. Vooral in de winter waar het klokslag zes uur ‘s avonds al redelijk donker is buiten. En als je dan toch een lamp nodig hebt, waarom dan niet meteen een lamp die in één woord awesome is? Want dat is het ideale woord om de toffe Lampster te beschrijven!

Een lamp met karakter

De Lampster is een lamp welke geïnspireerd is door vroeger. Vroeger werd namelijk flink wat tijd in producten gestoken tijdens de ontwikkeling daarvan. Met liefde en oog voor detail kwamen ze tot stand. En dat is ook het geval bij de Lampster. De lamp moet een vorm van vertrouwen uitstralen en dat doet-ie zeker door middel van zijn houding. De houding die de lamp kent is namelijk gebaseerd op de houding van een superheld. Waar de Lampster ook op een oude robot lijkt kent de lamp van buiten een vintage look. En is-ie ook nog eens gemaakt van oude tractor- en motorfietslampen. Echter is lang niet alles aan de lamp oud en gebruikt!

Slimme snufjes

De Lampster kent allerlei slimme snufjes waardoor het een (oude) lamp is van deze tijd. Zo kun je de kop draaien zodat je overal in je kamer licht hebt. Daarnaast gaat de lamp aan door op de kop van de Lampster te tikken. Want ja, lichtknoppen zijn zo 2014! De Lampster kent daarbij twee lichten. Één LED-licht welke de perfecte lichtstraal tot stand brengt voor elke situatie. En een RGB-licht welke je door middel van een applicatie op je mobiele telefoon of ander apparaat aan en uit kunt zetten. Zo kun je de lamp bijvoorbeeld vanuit je bed uitzetten.

Personaliseren

Het tofste aan de Lampster is nog wel dat je ‘m kunt personaliseren. De lamp komt in acht verschillende kleuren, drie thema’s en je kunt er ook nog eens je eigen logo en letters op zetten. Je kunt zelfs voor een ander ontwerp kiezen waardoor-ie sowieso bij jouw past. Aangezien de lamp 46 centimeter hoog is zal-ie in combinatie met jouw persoonlijke tinten zeker opvallen!

De Lampster iets voor jou?

Zie jij wel wat in de Lampster? Je kunt ‘m hier voor bijna 140 euro reserveren (exclusief zestien euro aan verzendkosten). Wij zijn fan van de Lampster, jij ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Lampster is een awesome customizable robot-lamp
Sluiten