Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 10 mei 2013

De leukste moederdaggadgets voor de geeky mom

Het is weer bijna moederdag, dus tijd om je moeder eens even in het zonnetje te zetten. Alleen een origineel cadeau voor onze geeky mom vinden is nog niet zo makkelijk. Vandaar dat wij natuurlijk niet te beroerd zijn om even een lijstje te maken met de leukste gadgets.

iPhone case

Omdat sommige moeders tussen de technologie van nu en het borduren van vroeger inzitten, is er niets beters dan deze twee dingen te combineren. Het resultaat is deze toffe iPhone case. Laat je moeder en haar creativiteit los gaan op deze case. Voor zo’n veertien euro zijn de hoesjes hier in verschillende kleuren te koop.

Game personages schorten

Moeders brengen vaak veel tijd door in de keuken. Om het leven in de keuken wat spannender te maken, ben je met het kleden als een (video)game personage al een eind op weg. Met deze toffe schorten tover je je moeder in korte tijd om in prinses Peach of een Powerpuff Girl. Vanaf veertig euro hier te bestellen.

De wortelgarde

Is je moeder een pro in het bakken van een carrotcake? Dan is dit het ideale cadeau. Met deze wortelgarde kun je net even wat leuker kloppen en mixen. De draden en het handvat is gecoat met siliconen. Het design is ook nog een lust voor het oog in de keuken. Voor twaalf euro is het toffe keukengerei hier te bestellen.

High Heels speakers

Dat vrouwen van schoenen houden is wel duidelijk. Nou kan muziek er bij vele ook wel in. En om niet weer met een cd of een paar goedkope stappers aan te komen, is een speaker een goed alternatief. Deze High Heels Speakers, die 23 euro kosten, vormen een perfect cadeau voor de muzikale moeders.

Saw-C Server Set

Nadat die heerlijke taarten zijn gebakken door je moeder, moeten ze natuurlijk wel worden opgegeten. Taart snijden is alleen wel een rot werkje. En omdat we dit vaak ook aan de moeders overlaten is een taartsnijder niet overbodig. De taartzaag van Saw & Trowel maakt het werk in ieder geval een stuk leuker. Voor 23 euro hier te bestellen. Nog een tip: bak zelf ook eens een taart. Wel zo aardig.

3D-inpakpapier

Tot slot moeten de cadeautjes wel leuk worden ingepakt. Voor een tientje zult niemand je overtreffen, want wat is er nou toffer dan een cadeautje geven met een 3D-effect? Juist, vrijwel niets! Dankzij de bijgeleverde bril zal het papier tot leven komen.

Reageer op artikel:
De leukste moederdaggadgets voor de geeky mom
Sluiten