Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 8 mrt 2018

WANT: de LeviZen laat water in de lucht zweven

Als jij op je bureau iets wilt hebben dat net even anders is dan je standaard figurine of je derde prijs bij het jaarlijkse kart-uitje, dan is de LeviZen wellicht iets voor jou. Het betreft een nieuw Kickstarter-project dat iets weg heeft van een koffiezetapparaat, maar eigenlijk veel meer is dan dat. De LeviZen maakt het mogelijk om druppels water te laten zweven in de lucht. En daarmee is het een device waar even heerlijk naar kunt staren als je inspiratieniveau laag is.

De LeviZen op Kickstarter

Momenteel loopt er een Kickstarter-campagne voor de LeviZen, die met nog 44 dagen te gaan al succesvol is. Dat betekent dat het device er komt, er vanuitgaande dat de maker van de LeviZen er niet met jouw geld vandoor gaat. En het is best wel indrukwekkend dat er inmiddels al meer dan 30.000 euro voor de kantoor-accessoire is opgehaald. Je betaalt namelijk zo’n 200 dollar voor een LeviZen, wat neerkomt op zo’n 170 euro. Dat is een behoorlijke investering, maar het is dan ook wel een fijn ding om naar te kijken.

Het device maakt gebruik van een hoge frequentie aan geluidsgolven, die voor het menselijk gehoor niet te detecteren is, om de druppels water in de lucht te houden. Of honden dat geluid wel horen en je straks dus een roedel aan jankende honden hebt, dat is nog even afwachten. De LeviZen heeft met zijn houten afwerken en zijn schakelbox met switches een old school retro-look. Daarbij heb je de mogelijkheid om de frequentie aan te passen om zo de waterdruppels te laten stijgen of juist te dalen. Het is dan net alsof je een magiër bent en op die manier de heerser van het water bent.

Levizen

Als je hem nu bestelt, dan belooft de maker dat hij in juli wordt geleverd. Tel daar echter maar een paar maanden bij op, aangezien dat standaard is bij een Kickstarter-campagne. Voor meer Kickstarter-inspiratie kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
WANT: de LeviZen laat water in de lucht zweven
Sluiten