De Lumen zaklamp heeft geen batterijen nodig om je van licht te voorzien

Daniel Koster 31 okt 2015 Home

Soms komen we een ingenieus apparaat tegen dat we je simpelweg niet mogen onthouden. Dat is ook het geval bij deze slimme Lumen-zaklamp. Waar normale zaklampen namelijk gebruik maken van een batterij om de omgeving voor je van licht te voorzien kent de Lumen niet eens een batterij. De Lumen licht namelijk op als jij je vinger erop legt!

Lumen-WANT

De Lumen werkt door middel van jouw lichaamswarmte

Yes, de Lumen werkt volgens een simpel principe welke al een tijdje bekend is. jouw lichaamswarmte is namelijk een vorm van energie welke toegepast kan worden. De Lumen is slim genoeg om deze energie om te zetten in licht. Op deze manier heb jij dus altijd een vorm van licht bij je. Handig voor diegene die er vaak (voor een langere tijd) op uit trekt of voor diegene die thuis nog wel eens zonder stroom wil komen te zitten bijvoorbeeld. Het LED-licht van de Lumen is niet erg sterk, maar prima voor alledaagse dingen, zoals het rondlopen door een donker huis. Wil je het filmpje met uitleg van de charismatische ontwikkelaar van de Lumen zakmlamp zien? Check dan het onderstaande filmpje van dit spraakzame wonder!

Ook nog goed voor het milieu

Waar we in ons enthousiasme benadrukken hoe handig de Lumen is vergeten we bijna aan te geven dat de Lumen ook goed is voor het milieu. Waar je normaal bij het gebruik van een zaklamp een ecologische voetafdruk achterlaat aangezien je batterijen gebruikt is dit met de Lumen niet het geval. Het project is een succes op Kickstarter, waar je ‘m voor 32 euro op de kop kunt tikken.

Check ook:

Reageer op artikel:
De Lumen zaklamp heeft geen batterijen nodig om je van licht te voorzien
Sluiten