Daniel Koster
Daniel Koster Home 18/08/2015

De luxueuze Ketterer is een camper om van te dromen

Of je ooit een luxueuze camper als die van Ketterer zult kunnen bekostigen dat betwijfelen we. Toch willen we je een blik in deze bijna asociaal luxe wagen niet weerhouden. Wat een gaaf apparaat!

De Ketterer Continental Custom Line

Ketterer is een Duits bedrijf dat enorme gevaartes voor op de weg bouwt. De Continental Custom is één van de prachtige resultaten van het bedrijf. Zo kent het huis op wielen een prachtige eettafel, mooie zithoek, heerlijk bed en ook nog een comfortabel bad. De camper kent zoveel ruimte dat je er zelfs een (kleine) auto in kwijt kunt. Uiteraard kent de truck allerlei technologische snufjes, zoals televisies in zo goed als elke ruimte. Waar je op de foto’s kunt zien dat het exterieur en interieur geheel in het wit is, hoeft dit niet zo te blijven. Vrijwel alles is namelijk aan je eigen voorkeur aan te passen, van materialen en kleuren tot allerlei andere details. Zo voel je je volkomen thuis in de Continental Custom Line.

Tonnen op de bank

We waarschuwden je er al voor, ze zijn een duur grapje, die campers van Ketterer. Je kunt de Continental Custom Line bijvoorbeeld voor een paar ton mee naar huis nemen. Dat betekent voor de meesten van ons dat we nog even flink aan het sparen moeten slaan. Of gewoon blijven wegdromen van deze gave camper, dat kan ook!

Check ook:

Reageer op artikel:
De luxueuze Ketterer is een camper om van te dromen
Sluiten