Daniel Koster
Daniel Koster 8 apr 2016

De magische wijze waarop het Harry Potter pretpark in LA is geopend

We hoeven de Harry Potter fan niet te vertellen dat er al een tijdje geen boeken meer over de tovenaar zijn verschenen. Als jij fan bent dan ben je vast andere manieren aan het benutten om je Harry Potter honger te stillen. Een magische kerst vieren in Zweinstein bijvoorbeeld, of daar zelfs wonen, het is mogelijk! De tofste manier is wellicht toch het bezoeken van een Harry Potter pretpark.

Magische opening van Harry Potter pretpark in LA

Dit Harry Potter pretpak in Los Angeles is net geopend. Dat moest natuurlijk wel op een Harry Potter waardige manier gebeuren. En zo geschiede het. Door middel van een orkest in de zaal, vuurwerk en prachtige lichtshows kom je helemaal in de sfeer van de tovenaarswereld terecht. Zo worden alle verschillende tovenaarshuizen op toffe manieren op de muren van Zweinstein gepresenteerd. Wauw! Wel moeten we je waarschuwen. Aangezien dit pretpark zich in Los Angeles bevindt zul je stikjaloers worden op de mensen die daar wél heen kunnen. Of jij bent zo’n mazzelkont die binnenkort die richting opgaat. Dan zouden we deze video grijs kijken en naar al je mede fans sturen om ze jaloers te maken. Anyway, veel plezier bij het kijken naar de magische opening van het Harry Potter pretpark in LA!

Wil jij het pretpark bezoeken? Je kunt hier alles vinden dat je moet weten over het pretpark en hoe je kaartjes ervoor kunt bemachtigen!

Reageer op artikel:
De magische wijze waarop het Harry Potter pretpark in LA is geopend
Sluiten