De meest interessante dingen die Sony presenteerde tijdens de CES 2015

Sony heeft het druk gehad de afgelopen weken. Ze zijn natuurlijk bezig geweest met alle gebeurtenissen rondom de hack op Sony Pictures. Gelukkig hebben ze nog tijd over om hun nieuwste producten te presenteren tijdens de CES 2015. Dit was ontzettend veel, maar niet alle producten waren even vernieuwend of boeiend. Wij hebben de vijf meest interessante producten die Sony tijdens de CES 2015 gepresenteerd heeft voor je op een rij gezet. Deze producten zijn nog niet te koop, maar ze zullen verspreid over 2015 op de markt verschijnen.

Smartwatch 3

Ben jij al een fan van de SmartWatch 3, maar vind je die siliconen band maar niets? Dan heb je geluk, want Sony brengt een roestvrijstalen variant uit van hetzelfde slimme horloge. Dit roestvrijstaal ziet er uit als gecoat mat satijn. De SmartWatch 3 is het eerste slimme horloge van Sony wat serieus kan worden genomen. En met een roestvrijstalen variant is deze smartwatch ook stijlvol genoeg om bijvoorbeeld om te doen naar je werk. Mocht je dan gaan sporten dan kun je de SmartWatch 3 uit het roestvrijstalen frame drukken en ‘m in een siliconen frame klikken. Behalve het roestvrijstalen frame is er aan het horloge niets veranderd. Het formaat is nog steeds hetzelfde gebleven en ook de snelheid en opslag zijn niet veranderd. Hoeveel de roestvrijstalen case gaat kosten is nog niet bekend.

Smart B-trainer

Heb jij constant motivatie nodig om te gaan rennen? Of heb je een extra push nodig om door te zetten tijdens het rennen? Binnenkort kan dit prototype van Sony je daar goed bij helpen. De Smart B-Trainer kan jou van begin tot eind begeleiden tijdens je tocht. De B-Trainer geeft je motiverende woorden voordat je gaat rennen en vertelt je stap voor stap wat je moet doen. Zo wil-ie dat je rustig start met een warm-up en vanaf daar gooit-ie het tempo omhoog. Tijdens het rennen kun je via de B-Trainer muziek luisteren op een tempo wat het beste past bij jouw rentempo. Maar als jouw hartritme te snel gaat dan waarschuwt-ie jou en zet een ander nummer op waar je jou tempo op moet aanpassen. Zo kun je tussendoor bijvoorbeeld even op adem komen terwijl je Berry White luistert. Wanneer de B-Trainer op de markt verschijnt is nog niet bekend en ook de prijs heeft Sony nog niet gegeven.

4K-Action Cam

De action cam die Sony presenteerde tijdens de IFA 2014 heeft een mooie update gekregen. Je kunt er nu namelijk beelden mee opnemen in 4K-resolutie. Deze Action Cam heeft nog steeds dezelfde SteadyShot-technologie, maar deze werkt helaas niet als je in 4K gaat filmen. Deze camera is erg handig als je dingen wilt filmen in een winderige omgeving. De Action Cam heeft namelijk een functie waarmee je ruis kunt verminderen. Dit werkt waarschijnlijk niet voldoende om een interview te houden tijdens een vrije val. Toch zal het er wel voor zorgen dat je net verstaat wat iemand zegt op een winderige helling. De FDR-X1000VR Action Cam verschijnt in februari op de markt en zal rond de 448,99 euro gaan kosten.

 

Walkman

Wil jij naar muziek luisteren in een hoge resolutie? Dan is de Sony Walkman een topapparaat om in de gaten te houden. De Walkman kan 33 uur achter elkaar muziek afspelen op hoge resolutie. Als je toch mp3 gaat luisteren houdt de batterij het zestig uur vol. De voorganger van de nieuwe NW-ZX2 was al razend populair toen-ie werd gelanceerd in 2013. Maar de Walkman die Sony tijdens de CES 2015 presenteerde heeft nog een betere geluidskwaliteit en een sterkere body. Ook heeft de nieuwe Walkman met 128 gigabyte een stuk meer opslag dan de oude. Alle muziek kan de Walkman op hoge kwaliteit streamen via Bluetooth. De nieuwe NW-ZX2 zal ergens in de lente van 2015 op de markt verschijnen met een prijs van 1199 euro.

 

Life Space UX

Sony presenteerde drie verschillende lampen waar een speaker in verstopt zit. Dit subtiel verstoppen van handige functies in het meubilair is de insteek van het Life Space UX project van Sony. Zo ontwikkelde zij eerder al een 4K-projector die een Ultra HD-beeld op de muur projecteert. Als deze uit staat heeft niemand door dat jij een televisie in huis hebt en dat is precies het doel van Sony. De speakerlamp van Sony werkt uiteraard draadloos en in de gloeilamp-vorm zit LED-verlichting verstopt. De speakerlamp verschijnt later dit jaar op de markt en hoeveel-ie gaat kosten is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
De meest interessante dingen die Sony presenteerde tijdens de CES 2015
Sluiten