De Mi 10T-serie van Xiaomi: high-performance smartphones voor werk, gamen en dagelijks gebruik

Het in toenemende mate populairder wordende merk Xiaomi heeft een nieuwe serie smartphones gelanceerd: de Mi 10T-serie. Het gaat om drie high-performance smartphones voor werk, gamen en dagelijks gebruik.

In store van Xiaomi

De nieuwe serie van Xiaomi bestaat uit de Mi 10T Pro, Mi 10T en Mi 10T Lite. Alle drie hebben ze indrukwekkende camera’s, AdaptiveSync-display, een krachtige processor en een batterij die lang meegaat. Dit komt door de batterij van 5,000mAh. De telefoons zijn inmiddels al verkrijgbaar in de gloednieuwe shop op de Korte Lijnbaan in Rotterdam, de eerste fysieke Xiaomi-store in de Benelux. Wie wil pre-orderen kan op de website kijken voor de data en aantrekkelijke aanbiedingen.

Onder het motto Power Your Creativity ontwikkelde Xiaomi een trio 5G geschikte smartphones dat de creativiteit van gebruikers nog meer stimuleert. Het vlaggenschip, de Mi 10T Pro, heeft voor zijn klasse ongeëvenaarde specs.

Belangrijke rol Xiaomi

Xiaomi speelt een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van het 108MP-camera segment. De Mi 10T Pro zet de ultra-high resolution legacy van het merk voort met OIS en 8K-video-ondersteuning. De Mi 10T biedt een indrukwekkende 64 MP-hoofdcamera.

Maar dat is nog lang niet alles. Zowel de Mi 10T Pro als de Mi 10T bieden een drievoudige camera setup met een 13MP-ultrabreedhoeklens en 5MP-macrocamera, zodat ze zijn uitgerust om de momenten vast te leggen die ertoe doen. En met een 20MP-camera aan de voorkant, ziet iedereen er op z’n best uit, of je nu een selfie maakt of videobelt. Voortbouwend op Xiaomi’s bestaande technologie, pronken de Mi 10T Pro en Mi 10T met nieuwe en dynamische fotografie softwarefuncties.

Kunstzinnige foto’s

Kunstzinnige foto’s maken wordt met hulp van Xiaomi voor iedereen een makkie door de zes op zichzelf staande long exposuremodi. Van moving crowd – dat focust op een stilstaand object terwijl de bewegende omgeving wordt vervaagd – tot star trails’ – dat een wervelend sterrenhemeleffect creëert.

Dankzij de modus photo clones leg je jezelf vier keer vast in één enkele foto. En de timed burst-functie biedt eindeloze mogelijkheden voor fun. Deze stelt gebruikers in staat om foto’s te maken met een tijdsinterval die ook is te converteren in video. Verder helpen de drie nieuwe fotofilters cyberpunk, gold vibes en black ice om de gewenste sfeer tot leven te brengen.

Nieuwe videofuncties

De Mi 10T Pro en Mi 10T van Xiaomi verleggen de grenzen zelfs nog verder, en bieden ook aantrekkelijke nieuwe videofuncties. Zo kun je met dual video tegelijkertijd opnemen via de camera aan de voor- en achterkant van de smartphone. Ideaal voor het vastleggen van reacties op verrassingen. Daarnaast laat de time-lapse selfie videogebruikers een fast-forwardeffect creëren voor aantrekkelijkere vlogs.

Naast de Mi 10T serie lanceert Xiaomi ook de Mi Watch, dit is Xiaomi’s allereerste smartwatchmodel voor de internationale markt. Als gloednieuwe toevoeging aan Xiaomi’s portfolio van wearables, is de Mi Watch gemaakt om actieve levensstijlen op allerlei manieren mogelijk te maken. Met een helder 1.39’’-AMOLED-panel en een speciale sportbutton aan de zijkant, biedt de Mi Watch gebruikers directe toegang tot wel 117 oefeningenmodi.

Smartwatch

Om een volledig overzicht van iemands gezondheid te krijgen, beschikt de smartwatch van Xiaomi over zes verschillende sensoren en gps voor de belangrijkste gezondheidsstatistieken en omgevingsdata, zoals hartslag, zuurstofgehalte in het bloed en luchtdruk. De smartwatch is superlicht en gaat lang mee – perfect voor continu dagelijks gebruik. Na slechts twee uur opladen biedt het een batterijduur van maar liefst zestien dagen.

In samenwerking met Xiaomi

Reageer op artikel:
De Mi 10T-serie van Xiaomi: high-performance smartphones voor werk, gamen en dagelijks gebruik
Sluiten