Milton Broen
Milton Broen 28 dec 2015

De modebewuste hoofddeksels van Shield beschermen je tegen elektromagnetische straling

De straling, radiogolven en signalen waar we vandaag de dag mee te maken hebben zijn er meer dan ooit tevoren. Omdat velen denken dat deze straling geen positieve invloed heeft op ons lichaam zullen we hier iets aan moeten doen, althans dat denkt Shield. Shield maakt namelijk petten en mutsen die ‘schadelijke’ signalen buiten laten.

Shield laat geen elektromagnetische straling door

De petten en mutsen zijn van een speciale aluminium coating voorzien die de straling buiten moeten laten. Juist ja, een campagne die mensen ervan probeert te overtuigen dat hoofddeksels van aluminium jou moeten beschermen tegen de ‘schadelijke’ straling. Het gaat hier om precies te zijn over de elektromagnetische straling, zoals de uitvinders van Shield zeggen; ‘elektromagnetische smog’, die niet goed zal zijn voor het menselijk lichaam.

Flop

De uitvinders van Shield stellen vast dat de straling die door Wifi, telefoons, satellieten, magnetrons en GPS wordt uitgezonden dus slecht is voor de gezondheid. Hoewel nooit officieel is bewezen of dit nu echt het geval is, denken wij dat het wel redelijk mee zal vallen. Als het namelijk echt schadelijk voor ons zal zijn, dan liepen we al lang rond in jassen en broeken van aluminium. Mocht het daarentegen wel schadelijk zijn, dan heeft alleen het bedekken van je hoofd niet veel zin tegen de straling. Toch loopt het in zekere zin wel goed op Kickstarter, dus hebben mensen er klaarblijkelijk wel behoefde aan. Wil je de gok wagen en een magische hoofddeksel van Shield bestellen? Dat kan hier vanaf 31 euro inclusief verzendkosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De modebewuste hoofddeksels van Shield beschermen je tegen elektromagnetische straling
Sluiten