Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 9 jul 2016

De mooiste 3 minuten van je dag: de winnaars van het drone filmfestival in New York

Drones zijn geweldige apparaten waarmee je bloedmooi beeldmateriaal kunt verzamelen. Daarom wordt er sinds 2014 een drone festival in New York gehouden, het New York City Drone Film Festival. Zo wordt er vanuit overal ter wereld beeldmateriaal naar het festival gestuurd. Bij onze vrienden van Manners zagen we de winnaars van dit jaar voorbijkomen. De toffe beelden konden we je uiteraard niet onthouden!

De winnaars van het drone festival 2016

Dit jaar zijn er in totaal 350 aanmeldingen uit 45 landen geweest. De beelden zijn tijdens het drie-dagen-durende drone festival gepresenteerd en beoordeeld. De beelden van de winnaars zijn in de onderstaande video samengevat. We moeten zeggen dat zij hun plaats zeker hebben verdiend. De beelden zijn namelijk buitengewoon spectaculair! Geloof je ons niet? Check de video, want we garanderen je dat dit de mooiste drie minuten van je dag zullen zijn.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Na het zien van deze video kunnen wij ons bijna niet inhouden om zelf met een drone aan de slag te gaan. De vorige keer hadden we de kleine SKEYE Nano Drone uitgeprobeerd. Misschien wordt het tijd om een groter exemplaar te testen! ;)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste 3 minuten van je dag: de winnaars van het drone filmfestival in New York
Sluiten