Jelle van Es
Jelle van Es Games 21 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

De MyCareer in NBA 2K19 loopt via een flinke omweg

In de NBA 2K-games is de MyCareer-modus de laatste jaren zonder twijfel het meest populair. Het is een modus waarin jij je eigen personage aanmaakt en dan aan je carrière begint. De afgelopen jaren zat er al een klein voorproefje in voordat je in de NBA terecht kwam. Zo moest je eerst in College spelen en moest je in NBA 2K18 via het plaatselijke basketball-court laten zien wat je kan. NBA 2K19 gaat een stapje verder en laat je reizen naar China en spelen in matige leagues voordat je los kunt gaan in de NBA.

De MyCareer NBA 2K19 trailer

De MyCareer heeft de naam The Way Back meegkregen. Je begint zoals gezegd in de Chinese Basketball League, waar je je eerste vaardigheden moet ontwikkelen. Vanaf daar kun je terug naar de Verenigde Staten omdat je in de NBA G League wordt gedraft. De G League is een soort van ontwikkelingsleague waar jonge spelers een kans krijgen als ze in de Draft over het hoofd zijn gezien of waar oude spelers blijven hopen om ooit in de NBA uit te komen. Vanuit deze league moet je uiteindelijk in de NBA terecht komen.

Hopelijk zorgt deze underdog positie er voor dat het verhaal meer tot leven komt en je een betere band krijgt met je eigen speler als de mensen om je heen. In het verhaal zul je acteurs als Anthony Mackie (Avengers, Altered Carbon), Haley Joel Osment (The Sixth Sense, Silicon Valley), Michael Rapaport (Atypical, White Famous), Aldis Hodge (Straight Outta Compton, Hidden Figures) en Rob Huebel (Transparent, Bob’s Burgers) tegen gaan komen.

NBA 2K19 zelf komt op 11 september uit, tenzij je aan de slag gaat met de Legendary Edition, die op 7 september verschijnt. Mocht je de game al eerder willen spelen, dan komt op 31 augustus de Prelude uit. Hiermee kun je het eerste hoofdstuk van je MyCareer gaan beleven. Meer lezen over gamen? Kijk dan eens hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De MyCareer in NBA 2K19 loopt via een flinke omweg
Sluiten