Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 13 mrt 2016

Dé Nederlandse webshops voor de stijlvolle man

Tegenwoordig hechten mannen bijzonder veel waarde aan hun stijl. Dat zie je voornamelijk terug in het straatbeeld van de grote steden. Zo zijn er genoeg winkels waar je exquisiete kledingstukken kunt inslaan. Soms heb je helaas geen tijd om de stad in te gaan en wil je toch nieuw kleedsel aanschaffen. Dan is webshop je keyword. Om je tamelijk op weg te helpen hebben wij een aantal webshops geselecteerd zodat je altijd je fraaie vertoning kunt behouden. Check ze hieronder!

The Cloakroom

The Cloakroom is speciaal ontworpen voor de man die op zoek is naar zijn stijl. Om jou een prettige winkelbeleving te bieden, heeft de Cloakroom een persoonlijke stijlquiz opgesteld. Zo krijg je dus een pakket met kleding die goed bij jouw wensen aansluiten. Dit is gratis en je betaalt pas nadat je pakket binnen is. Super handig!

Asos Men

Asos is de webshop waar je betaalbaar en stijlvolle kleding kunt aanschaffen. De collectie is zeer gevarieerd en je kunt zowat alles wat je zoekt snel vinden. Check hier verder voor een stijlupdate.

Afura

Afura is een lifestyle webwinkel in hartje Amsterdam. De creaties van deze webshop bestaan uit onafhankelijke merken uit Europa, Japan en de Verenigde Staten. Veel diversiteit dus!

Daily Paper

Geïnspireerd door de Afrikaanse roots van de eigenaar is Daily Paper een authentiek merk. De traditionele invloeden zijn terug te vinden in de moderne ontwerpen.

Baskèts Store

Met twee vestigingen in Nederland is Baskèts een unieke retailer. Zoals de naam al weggeeft is Baskèts een winkel waar sportieve, maar net zo chique, kleding is te verkrijgen. Je kunt de winkels in Amsterdam en Den Haag bezoeken.

ETQ

ETQ is een merk dat is ontstaan uit de wil om accessoires te elimineren en meer te focussen op de kwaliteit van het product. Wat je krijgt is elegant, tijdloos en van hoge kwaliteit. De prijzen zullen hier misschien wat hoger liggen, maar de kwaliteit is het zeker waard.

DENHAM the jeanmaker

Jasonn Denham is de man achter DENHAM en hij staat onder andere bekend als de oprichter van de wereldberoemde premium jeansmerk Blue Blood. Zijn ontwerpen vormen een balans tussen progressieve design en respect voor traditioneel ambacht. Deze unieke ontwerpen zijn zeker een kijkje waard!

UNITED NUDE

UNITED NUDE is een accessoire en schoenenmerk ontstaan dankzij de samenwerking tussen Rem D. Koolhaas en Galahad Clark van de wereldbekende schoenen Clark’s. De schoenen van UNITED NUDE zijn ware klassiekers die je iedere outfit een elegante uitstraling geven. Kijk hier wat ze in huis hebben en maak je outfit af!

Ace & Tate

Klassiekers met een twist. Ace & Tate maken de mooiste monturen voor een lekkere prijsje. Bovendien kun je brillen van dit Amsterdamse brillenmerk gratis thuis passen. Op je gemak beslissen en zeker weten dat een montuur je koppie staat; dit noemen we pas service!

The Hunting Ensemble

Deze Nederlandse webshop is twee jaar geleden begonnen als een blog en inmiddels uitgegroeid tot een grote retailer. Zoals de naam weggeeft is de collectie gericht voor de hunting man waarbij de webshop het huis is waar deze man ‘thuis komt’ en alles wat ‘ie zoekt kan vinden. De collectie is simplistisch en een tikkeltje sportief. Check hier voor meer.

Freshcotton

Freshcotton is voor de sportieve en stijvolle man anno twintig-zestien. De webshop is van alle markten thuis en kun je van alles vinden. Denk aan zowel kleding en sneakers als beanies en accessoires. Je kunt merken als Nike, RVLT en Obey vinden, maar daar houdt het natuurlijk niet op! Zoveel te zien, maar zo weinig tijd…Ga dus snel naar de website!

Dit waren de webshops die wij speciaal voor je hebben geselecteerd. Online winkelen is een toffe manier om je kledingkast up-to-date te houden als je geen tijd hebt om de stad te bezoeken. Wij zijn zelf fan van een aantal webshops en raden deze daarom ook zeker aan. Je kunt natuurlijk ook alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe look met deze apps. Wat het ook wordt, wij wensen je veel succes bij het up-to-date houden van je garderobe!

Reageer op artikel:
Dé Nederlandse webshops voor de stijlvolle man
Sluiten