Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 aug 2018

De Neighborhood keert terug in NBA 2K19

Momenteel bevind ik me in New York. Op uitnodiging van uitgever 2K Games ben ik daar om aan de slag te gaan met de game NBA 2K19. Gisteren heb ik al een tijdje gespeeld met de Prelude, de uitgebreide demo en het begin van de MyCareer-modus. Later vandaag ga ik met de rest van de game aan de slag. Verwacht daarom deze week heel wat NBA 2K-content. Tijdens dat evenement werd ook aangekondigd dat de zogenaamde Neighborhood terugkeert in NBA 2K19.

De Neighborhood is terug in NBA 2K19

Deze feature werd in NBA 2K18 geïntroduceerd. Daarin was het een grote open omgeving waar je als speler kon rondlopen en aan verschillende activiteiten mee kon doen. Ook kon je hier de andere spelers zien en zien hoe goed zij waren. Tevens was dit de plek waar je op basketballpleintjes met elkaar kon gaan spelen. In NBA 2K19 is het idee hetzelfde. In de game heb je nog altijd de mogelijkheid om vrij rond te lopen, maar volgens de ontwikkelaar zijn de mogelijkheden verder uitgebreid.

Zo kun je nu waarschijnlijk eerder met fietsjes en steppen rond gaan rijden om sneller bij de plaats van bestemming te komen. Tevens is het mogelijk om vanuit de Neighborhood de verschillende andere modi op te starten, zoals bijvoorbeeld MyTeam. Verder lijkt het er op dat er verschillende activiteiten te vinden zijn. Zo zien we in de trailer bijvoorbeeld dat je trefbal kunt gaan spelen, wat een grappig tijdsverblijf lijkt te worden.

NBA 2K19

Wie echt veel tijd wil investeren, kan dagelijks meedoen met het draaien aan het rad voor prijzen. Ook komt er een Wall of Fame, waarbij je kunt zien wie het meest ervaren is in de game en nog veel meer. Je kunt dit zelf gaan ervaren vanaf 11 september, want dan is de game beschikbaar voor alle belangrijke platformen.

Reageer op artikel:
De Neighborhood keert terug in NBA 2K19
Sluiten