Daniel Koster
Daniel Koster Pop-Culture 30 sep 2016

De Netflix serie voor dit weekend: Luke Cage

Netflix staat al vol met allerlei pareltjes. Wij zijn vooral fan van deze Netflix originals. Dat aanbod is sinds vandaag wederom uitgebreid. Je kunt Luke Cage namelijk checken. En wij zeggen: doen!

Luke Cage is je weekend waard

Man, soms is er niets lekkerder dan een weekendje op de bank hangen en een serie bingen. Daar leent Luke Cage zich perfect voor. De serie komt uit het Marvel universum en draait rondom Carl Lucas. Die krijgt na een experiment bovennatuurlijke krachten in de vorm van onmenselijke kracht en een ondoordringbare huid. Er zijn ergere dingen op de wereld. Onder zijn superhelden-pseudoniem Luke Cage gaat ‘ie vervolgens verder door het leven.

Cage gebruikt zijn nieuwe krachten om als huurling te gaan werken. Afgaande op de onderstaande trailer gaat dit hem niet verkeerd af. De serie belooft een combinatie te zijn van actie, strak acteerwerk en bovenal niet te veel denkwerk. Zoals we al zeiden: heerlijk voor een weekendje op de bank hangen en lekker niets doen. De serie bevat trouwens dertien afleveringen.

Haal het maximale uit Netflix

Het laatste dat je nog rest is om het maximale uit Netflix te halen. Je kunt de gebruikservaring van het medium namelijk op allerlei manieren tweaken zodat je nog meer plezier hebt aan de series en films die je erop checkt. Deze tips en tricks helpen je daar trouwens ook bij. Enjoy.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Netflix serie voor dit weekend: Luke Cage
Sluiten