Nieuwe Battlefield V-update brengt nieuwe map en meer

Battlefield V krijgt binnenkort een eerste grote update. Eigenlijk zou de update vandaag moeten verschijnen, maar door een fout die op het laatst is ontdekt, is hij nog even uitgesteld. Het is nu alleen niet duidelijk wanneer de update precies verschijnt. Toch willen we de nieuwe trailer en de informatie van Battlefield V Chapter 1: Overture niet achtwegen houden.

Nieuwe map en meer in Battlefield V

Ten eerste krijg je met Battlefield V Chapter 1: Overture toegang tot een nieuwe Warstory. Daarbij kun je aan de slag met The Last Tiger, een verhaal van een Duitse tankcommandant op het moment dat de oorlog op het einde loopt. Het is interessant om te zien hoe dat verhaal precies gaat. In het verleden hebben we in games die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog wel eens met de Nazi’s gespeeld, maar dit lijkt een persoonlijk verhaal te worden in de ellende die de oorlog was.

Naast een nieuw verhaal, zijn er vooral updates voor de multiplayer die klaar staan. Zo krijg je een nieuwe multiplayermap genaamd Panzerstorm. Op die map zijn voornamelijk veel tanks te vinden waarmee je los kunt gaan en daardoor krijg je een andere strijd dan dat je wellicht gewend bent. Ook krijg je toegang tot de zogenaamde Practice Range, waarbij je kunt oefenen met schieten op verschillende targets die voorbij komen. Handig om zo een beetje kennis te maken met een nieuw wapen.

Battlefield V

Bovenop deze toevoegingen krijg je toegang tot nieuwe wapens, de mogelijkheid om voertuigen aan te passen met de camos die je vrijspeelt en heb je de mogelijkheid om ook je soldaten en beschikbare wapens te voorzien van een persoonlijk tintje. Kortom, er is genoeg te beleven met de nieuwe update, die hopelijk snel komt.

Wil je weten wat wij van Battlefield V vinden? Lees dan hier de uitgebreide review die we destijds schreven.

Reageer op artikel:
Nieuwe Battlefield V-update brengt nieuwe map en meer
Sluiten