Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 17 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe GoPro Hero3 is vanaf vandaag te koop en is ‘extreme’ awesome

GoPro heeft zijn portfolio met vette actie-camera’s uitgebreid met de Hero3-lijn. Het bedrijf claimt dat deze lijn zo’n 30 procent kleiner en 25 procent lichter is dan zijn voorgangers (dit komt ons wel heel bekend voor). Ook zit er WI-FI ingebouwd.

Binnen de Hero3-lijn zijn er 3 modellen: een zwarte versie (300 euro), een zilveren versie (230 euro) en een witte versie (150 euro). Alle drie filmen ze met een resolutie van 1080p, alleen de zwarte versie gaat nog een stapje hoger. Hiermee ben je namelijk in staat om met een 4K-resolutie te filmen. Ook ondersteund de zwarte versie bij een resolutie van 1440p, 1080p en 720p framesnelheden tussen de 48fps en 120fps. Met de zwarte versie kun je ook 12MP-foto’s maken. De zilveren heeft daarentegen een 11MP-sensor en de witte een 5MP-sensor.

De camera’s worden geleverd met een waterdichte hoes en een waterdichte afstandsbediening die de camera kan bedienen binnen een straal van 180 meter. Vanaf vandaag zijn de nieuwe Hero3 modellen hier te bestellen. Check onderstaande video een aantal shots van de nieuwe GoPro’s. Ze zijn extreme awesome!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De nieuwe GoPro Hero3 is vanaf vandaag te koop en is ‘extreme’ awesome
Sluiten