Tech 7 jan 2019 Jelle van Es

De nieuwe JBL Live-headsets zijn van alle markten thuis

Wie een nieuwe koptelefoon of headset wilt kopen, kan vandaag de dag door de bomen soms het bos niet meer zien. En met de CES 2019 wordt het er niet makkelijker op. Er zijn een hoop nieuwe headsets aangekondigd en ook JBL komt met een paar nieuwe opties in hun JBL Live-lijn. Deze nieuwe lijn moet in de lente van dit jaar uitkomen en kent genoeg variatie om je keuze uit te maken.

Een JBL Live-headset voor iedereen

De JBL Live-lijn begint met de JBL Live 100. Dit is het nieuwe instapmodel en betreft een in-ear oordopjes systeem met een ouderwetse 3.5 mm jack om in je audio device te pluggen. Zeg maar de vervanger van de standaard koptelefoon die je bij je nieuwe smartphone krijgt. Deze krijgen een Amerikaanse prijs van 39,99 dollar. Een stapje luxer is de zogenaamde Live 200BT. Dit zijn ook in-ear oordopjes, met als verschil dat zeg geleverd worden met een soort van halo die je in je nek kunt leggen. Op die manier zouden ze iets minder snel uit je oren moeten vallen. Deze gaan 69,99 dollar kosten.

JBL Live
JBL Live

Heb je liever een traditioneel model, dan begint de lijn bij de JBL Live 400BT, die on-ear is. Dat zijn dus iets kleinere oordoppen voor wie de grote vervelend vinden omdat zij geen warmte kunnen afvoeren. Wil je dat wel, dan ga je voor de Live 500BT, die over-ear is. De headsets kosten respectievelijk 99,99 en 149,99 dollar. Beiden zijn draadloos. De 400BT gaat 24 uur mee, terwijl de 500BT een batterij heeft voor 30 uur. Verder kennen ze beiden touch controls en maken ze gebruik van Ambient Aware en TalkThru audio transparency modi.

JBL Live

Tot slot heb je nog de 650BTNC, dat het vlaggenschip is. Deze maakt gebruik van Active Noise Canceling en gaat 20 uur mee als je die modus aanzet. Heb je hem uit, dan gaat hij dertig uur mee. Deze headset kost 199,99 dollar.

JBL Live

Wil je meer lezen over de CES 2019? Kijk dan hier ons overzicht.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De nieuwe JBL Live-headsets zijn van alle markten thuis
Sluiten