Nieuwe Need for Speed Payback-trailer toont rijke en open wereld

Need for Speed Payback, een game die wat ons betreft niet snel genoeg kan uitkomen. Vorig jaar sloeg de serie een jaartje over, terwijl de Need for Speed (zonder subtitel) van het jaar daarvoor echt zeer vermakelijk was. Toch moeten we nog even geduld hebben. Need for Speed Payback komt op 10 november uit.

Need for Speed Payback

Gelukkig hebben we nu wel een nieuwe trailer. Deze toffe video, die je hieronder kunt bekijken, geeft een mooi inzicht in wat voor een wereld je straks in de game terecht komt. We wisten al dat Need for Speed Payback plaats zou vinden in Fortune City en hebben we in de vorige post al gezien dat de BMW M5 zijn opwachting maakt. Maar de wereld van Fortune City moet groot en divers zijn, met verschillende evenementen waar je aan mee kunt doen. Bekijk de nieuwste trailer hieronder.

Qua verhaal draait Need for Speed Payback om jou en je crew. Ieder crewlid beschikt over zijn eigen unieke vaardigheden en samen neem je het op tegen een criminele organisatie. Onder de noemer van The Syndicate (had zo uit een Bond-film kunnen komen) geeft die organisatie achter de schermen leiding aan Fortune City. Zij hebben heel wat corrupte agenten op hun loonlijst staan en schrikken er niet voor terug om geweld te gebruiken wanneer dat hen uitkomt.

Het is aan jou en je Crew om The Syndicate voor eens en altijd uit te schakelen. Om dat te bereiken doe je aan verschillende evenementen mee om zo de aandacht van de lagere crimelords op je te vestigen. Als je het bont genoeg maakt komen zij uit hun schuilplaats om jou een lesje te leren. En dat is precies het moment waarop jij in Need for Speed Payback je kans pakt en laat zien uit welk hout je bent gesneden.

Need for Speed payback

Zoals gezegd komt de game op 10 november uit. Need for Speed Payback verschijnt dan op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Reageer op artikel:
Nieuwe Need for Speed Payback-trailer toont rijke en open wereld
Sluiten