Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 okt 2017

De nieuwe Spider-Man-game ziet er waanzinnig uit

Volgend jaar krijgen we na jaren afwezigheid eindelijk weer een Spider-Man-game. En dat wordt er eentje om u tegen te zeggen. Waar de laatste Spider-Man-games uit de stal van Actvision kwamen, daar is dit een exclusieve PlayStation 4-game, die gemaakt wordt door Insomniac Games. De studio ken je waarschijnlijk van de Ratchet & Clank-reeks, maar ook van games als Sunset Overdrive en de Resistance-reeks.

Marvel’s Spider-Man

Deze nieuwe Spider-Man-game wordt een origineel verhaal. Daarin is Peter Parker al een tijdje Spider-Man, maar zijn er nog wel heel wat uitdagingen die op zijn pad komen. Zo zijn er diverse superschurken die de stad New York terroriseren en Peter daar iets aan moet doen. Tegelijkertijd krijg je in de game ook een kijkje in zijn leven buiten dat van de superheld. Zo spelen school, vriendschappen en zijn liefde voor Mary-Jane een belangrijke rol.

In de nieuwe trailer zien we veel verschillende elementen uit de game terugkomen. Het gaat daarbij voornamelijk om diverse cutscenes, waar verschillende personages getoond worden. We zien bekenden als Norman Osborn, Miles Turner, Mary Jane en anderen. Bekijk de nieuwste trailer hieronder.

Uit de trailer hebben we ook een aantal screenshots gepakt. Deze kun je hier bekijken.

Spider-Man

Spider-Man komt in 2018

Spider-Man moet ergens in 2018 uitkomen. In de game heb je de vrijheid om door New York te slingeren en onderweg af te rekenen met diverse badguys. De game hanteert daarbij een vechtsysteem dat doet denken aan de Batman Arkham-reeks. Daarin moet je op het juiste moment op de juiste actieknop drukken om zo een aanval te counteren. Wil je meer lezen over games? Bezoek dan onze gamingpagina.

Reageer op artikel:
De nieuwe Spider-Man-game ziet er waanzinnig uit
Sluiten