Daniel Koster
Daniel Koster 3 sep 2015

De Nutella Lock is de ultieme manier om jouw pot Nutella van grijpgrage handjes te beschermen

Als er iets is wat nooit gaat vervelen op brood dan is het Nutella wel. Je broodje insmeren met een likje roomboter en dan een kwak Nutella erbij, héérlijk! Wij kunnen ons de hele ochtend verheugen op dat smakelijke moment. Totdat je de pot met het hemelse chocolade-goedje pakt en tot de conclusie komt dat iemand anders ‘m al heeft leeggegeten. Dit is met deze ingenieuze uitvinding verleden tijd!

De Nutella Lock

Het is wellicht een wat drastische maatregel, maar wij zien geen andere uitweg meer. De Nutella Lock is zo ontworpen dat-ie precies om de vorm van jouw pot chocoladepasta past. Je draait de Lock letterlijk op slot waardoor enkel diegene met een sleutel erbij kan. We kennen allemaal het sharing is caring-principe. Om deze reden wordt het slot met twee sleutels meegeleverd. Of nou ja, dat is niet de enige reden natuurlijk. Want stel dat jij een sleutel verliest dan heb je er altijd nog eentje achter de hand om toch van je dagelijkse dosis pasta te kunnen genieten. Of jij dan zo sociaal en goed van hart bent om deze sleutel aan iemand anders te geven zodat ‘ie ook van jouw pot Nutella kan genieten is aan jou.

Wees er snel bij!

Waar het slot meer is bedoeld als grap (het slot is niet van hele hoge kwaliteit waardoor-ie wel open te breken is), wordt het idee door mensen over de hele wereld zeker gewaardeerd. Want zo is het in ieder geval duidelijk dat het niet wordt gewaardeerd dat er iemand aan je Nutella zit. Ben jij ook fan? Bestel ‘m dan snel via Ebay. Je betaalt hier tien euro voor het slot (exclusief 8,90 euro aan verzendkosten). Wees er gauw bij, want er zijn nog maar een paar Nutella Locks verkrijgbaar!

Check ook:

Reageer op artikel:
De Nutella Lock is de ultieme manier om jouw pot Nutella van grijpgrage handjes te beschermen
Sluiten